Sitter i 30-gradig värme och kollar efter vinterjacka

 Jag känner mig nästan taggad på att möta vintern snart! Idag var jag inne på Body Shop (igen, kutar dit var och varannan dag, trevlig personal och härliga produkter) och införskaffade mig en riktig boost för fejjan som jag ska smeta in i ansiktet då vinterns kyla försöker fördärva det. Var så härligt då jag var där och expiditen omsorgsfullt smetade in flera lager av krämer, då måste man ju bara handla!
 

Jag har även kollat runt efter en cape, letade med ljus och lykta efter en förra året men då fanns de nada. Var nära på att beställa en way over budget från England men som tur var hejdade jag mig (eller mamma tror jag det var) för nu finns det ju överallt verkar det som! Den här tror jag att jag ska slå till på om den finns att få tag i:

Tror det blir fina-firren till min pälsmuff och stora pälsmössa! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>