Home

 Tre dagar och två nätter kvar på andra sidan jorden, har ju gått förvånansvärt bra det här! Jag är ju Hemma-Emma enligt mig själv och säkert enligt många andra. Men jag har och andra sidan lätt att känna mig hemma borta också, som mitt rum nu har varit ”hemma” och dit har jag velat återvända varje kväll. Jag har gjort avkall på det endast tre gånger under denna vistelse, camping (avvek dock efter 1 ist för 2 nätter), Bettys Bay och Safari, det sistnämnda var ju med Ambjörn så då går det riktigt bra att sova borta!

Man blir bra avundsjuk när man chattar med A och han berättar att Ozzy ligger jämte han i soffan och gosar! Åh, gos-grabbarna! När jag kommer hem igen ska jag inte åka iväg på länge, ja det blir väl jul?

Men det är inte för inte det känns att lämna detta paradis bakom mig heller. Mysiga Ina-Marie som jag bor hos, pittoreska Stellenbosch där jag har allt runt knuten. Spontanfika och restaurangbesök var och varannan dag, film-klubben där alla är så trevliga och filmerna relevanta, vädret som gärna ligger sådär lagom så man njuter av solens värmande strålar men inte smälter iväg. Och den gulliga och hjälpsamma personalen på teologiska fakultetens bibliotek, synd att UB har så många surkartar som drar ner hela stället.

 

Jag och älsklingskillen på museet här i stan, gamla hus och grejer! Shit jag var verkligen likblek efter 4veckor i sol… Aja det bevsiar att spf40 i fejjan funkar! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>