Avslut

Väskan är packad (ett kilo övervikt, borde gå bra va?) passet på plast (lite panik igår, trodde det var borta, men var där jag lagt det) och hämtning beställd till klockan 21.00 så jag har gott om tid då mitt plan ska lyfta 00:20.
 
Idag har jag gjort avslut här i Stellenbosch, lämnat tillbaka böcker, avslutat mitt studiekonto och sagt hej då. Nu ska jag snart iväg och äta pasta med Ina-Marie innan vi ska gå på en utställning. Bra med lite som distraherar så jag inte bara sitter och får resfeber som jag gärna drabbas utav. På den fronten har det varit rätt lugnt, men det är ju tillbaka nu så den här resan kan jag ju!
 
Trodde det skulle bli en lugn helg hemma men nu ser jag att det är Umeå-pride till helgen så här ska det ut och gås i tåg och visa sympati och engagemang, jajemen!
 
Om inte min kamera hade dött skulle jag visat en bild på de enorma rosorna i rosa som jag köpte till Ina-Marie idag som tack för allt engagemang och trevliga boendet som jag fick lov att ta del utav under min vistelse här!
 
 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>