Särbokilon

 När vi blev sambos så gick jag upp några kilo, resultatet av otaliga myskvällar och fika. Det är ju kul att laga goda middagar med efterrätter när man bor med någon, gärna mitt i veckan! Men när jag numera bor ensam på veckorna så blir det där med mat sekundärt och inte speciellt intressant. Så jag för att inte tappa för många särbokilon så gäller det att ligga i!

Hoppas du har en mysig torsdagkväll, imorgon är det fredag! 
Jag jobbar men får ändock besök av min kärlek!

-Emma  
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>