Sommar utan sol men med värme

 Här bor jag nu för tiden. Jag befinner mig på praktik som sedermera kommer att mynna ut i en tjänst som tjänstebiträde (för att prästerna ska kunna ha semester). Jag får nu äntligen praktisera teorierna som jag fått genom min utbildning och det är jättekul! Jag började i måndags och börjar känna mig varm i kläderna!

Jag hade en tanke innan att risken finns ju att jag inte kommer tycka att det är kul eller kännas rätt, vad gör jag då? Men det känns väldigt bra och det funkar att bo borta. Det känns väldigt sommar att bo såhär också, värsta sommarstugan ju!

Jag har vatten och el så det går ingen nöd på mig. Ingen toa eller dusch dock så det får jag nyttja i ett annat hus. Toan ligger i en källare, Taize-style skulle man kunna säga för er som varit där, men till och med det känns lite mysigt.

På den lilla pallen sitter jag och slevar i mig filen på morgonen. Enkel matlagning är min melodi när jag bor själv. Eller matlagning och matlagning, sonderar mickromatutbudet och kan tipsa när jag hittar något gott! 

-Emma 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Emma Olsson

    Svar till Maja Larsson (2012-05-31 18:40)
    Ja det är lite mysigt faktiskt! Får se om den känslan håller i sig eller om det är smekmånad…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>