1988.11.08

Emmy Jonsson. Liv i text och tanke.

Kvällspyssel

Nu ikväll har det blivit en lugn fredag. Första tanken idag i sommarvärmen var att kanske fara ut till bölesholmarna – njuta av värdret – och kanske bada. Vädret idag har varit ganska varmt och ett varmt tryckande lager i luften. I skuggan blåste det tack och lov lite lätt så att i alla fall jag kunde njuta ordentligt av sommaren.

Efter man slutat för dagen vart man även överaskad av pojkvännen med en spontanpicknick i parken. Mackor och te är inte helt fel, även om det inte direkt är någon lunch. Vid 2-tiden hade jag dock möte som jag fick tralla iväg till och satt med ungefär till klockan fem? 

Det tog längre tid än man tänkt sig, men tur nog hade man ingen tid att passa. Synd bara att Café Station stänger vid 18.00 numera, på sommaren.

Det vart att vandra lite med vänner och vi stod och pratade lite om morgondagen.

Pyssel har jag föresten sysslat mycket med de senaste dagarna och veckorna,även om inte ekonomin tillåter så mycket. Jag gjorde ett  mobilsmycke åt min moster och ett armband åt min pojkvän, samt ett halsband till en vän som fyllt år. Nästa plan är att göra något till en annan väns kommande födelsedag. Eventuellt blir det kanske en tavla med några fyndiga ord. Det var nämligen in en kund i butiken i veckan som gav mig tipset. =)

 

 

Ikväll har jag pysslat ihop ett armband till mig själv i färgerna grönt och orange. Samt några löv som jag trätt på en flexibel "tråd". Gummitråd tror jag det hette. Ganska fint faktiskt, så nu väntar jag på att den ska torka(i fästet där jag målat nagellack så det ska hålla) till i morgon så jag kan använda det. Längtar lite faktiskt.

 

 

Nu blir det att tjocka lite mera framför tvn med pojkvännen. Köpte muffins och mjölk på ICA idag, kändes sådär lagom lyxigt när man inte har så mycket pengar att röra sig med. Cherri-o!

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.