1988.11.08

Emmy Jonsson. Liv i text och tanke.

Tidig morgontimme

En vecka nu efter att jag blev förkyld, sitter jag uppe och ser på The Mentalist. Veckan som var och veckan som kommer är smått kaotisk. 

Förr förra veckan var det födelsedagsparty för mig och några andra på fredagen (6/11). Oturligt nog var det någon(eller fler) som var väldigt förkyld där och kysste folk intimt lite hit och dit, vilket oturligt nog spred sig även till mig fast flera dagar senare. Suck och stön.

På grund av min immunbrist blev man väldigt snabbt sjuk, direkt dagen efter min födelsedag. Inte den bästa present jag fått, men inte den sämsta heller. 

Resultatet av hela förkylningen är ett omvänt dygn, fler infektioner och tristess. Ett vekt försök till att vända tillbaka dygnet kommer att ske idag. Jag skall vara vaken och försöka hålla mig igång tills ikväll. 

 

En annan jobbig sak att inse när man tänker är att man inte bör umgås med en fd. pojkvän för att man älskar varandra. Inte ens ha kontakt, fastän man vill. Hur man inser en sådan sak är för att man vet att förr eller senare kommer man såra varandra. Däremot att man tar att man mår lite sämre av att vara ifrån varandra än att man får ett slag i magen och mår ännu sämre av att den andra har en ny. 

 

Önska mig lycka till med dygnsrythmen. Ha en bra dag!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.