2:a dagen

Idag var andra dagen på praktiken, börjar få lite koll på vissa saker.. men fortfarande förstår jag inte mycket av manickerna de har. Eventuellt i morgon att man får ta itu lite mera med dem, fast det känns samtidigt att jag inte kommer hinna lära mig allt.

 

Photoshop känner man till sedan tidigare, men Illustrator kommer bli mera intressant att få titta närmare på. Kanske att D kommer få visa mig något projekt i morgon ifall de får in nå mer jobb, eller något som inte har gjorts klart. Hoppas iaf på det. Skulle vara kul att se hur han jobbar med programmen i datorn och fixar bilderna/skyltarna.

 

Annars idag har varit en ganska bra dag.. Förutom att det började med att jag hade grymt ont i magen och började nästan blöda näsblod det första jag gjorde när jag kom till praktiken. Näsan höll sig dock på sin plats och vart hämtad av Papz från praktiken.. 

Mot kvällen efter jag haft bilen råkade jag dock backa på våran brevlåda, så nu finns den inte mer. Hah, inte lätt när man inte ser den i backspegeln..xD Hade bilar kommande mot mig och liknande, så framöver kommer jag verkligen ha lite mera uppsikt..

Ja, det var nog allt ordbajseri för idag. Tjoho.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.