Komplicerad trötthet

Klockan tickar och jag tror just att tvättmaskinen stannade. Mobilen plingar till, "nytt meddelande" mottaget. Jag tittar ned i en tom kopp som jag nyss druckit ur. Tom. Jag känner mig seg i kroppen och ögonlocken småtunga. Snart är det dax för sömn.

 

Om mindre än 30 dagar har jag nyckeln till min nya lya, min aldelens egna lya. Känns ovanligt och bra på samma gång medan man funderar på hur allt kommer gå. Efter att ha bott 23 år snart under samma tak med familjen, så kan man bara undra hur det kommer gå nu sedan. Kommer säkert bli skönt i majoritet, samt saker kommer bli annorlunda på ett bra sätt.

 

Har andra saker som tröttar ut mig. Fick idag bli lite besviken, känna mig både ledsen men samtidigt glad. Är en väldigt konstig känsla, men man försöker omvandla saker till erfarenheter och dra så mycket nytta man kan av situationer.

Tränade även idag med gruppen och vi verkar nu faktiskt ha kommit en bra bit, även om mycket behöver finslipas. Ser fram emot att få göra våran show och kanske även provelda och se hur det ser ut. Tror det kommer bli niiiiiiiiiice.

 

Nej, nu skall jag sätta igång tevatten, hänga tvätten och fundera på att se ett avsnitt av Lie To Me innan jag somnar. Tjo. 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.