11 November 2011

Dagen i ära, den 11/11/11.

 

Idag kommer min bror att gifta sig. Känns ovanligt men bra, tror han har hittat den rätta och tror att det kommer att gå utmärkt för dem i livet. Kan bara föreställa mig hur mycket tid och planering de nu måste ha lagt ned på allt detta. Middag, rekvisita, kläder, m.m.

 

I övrigt idag har jag rätt mycket att stå i. Planering inför nästa veckas shower och allt vad vi har att göra. Fick igår veta att jag skall vara med i ett dansnummer, vilket kommer bli helt klart intressant att försöka repa in på en vecka.. Med ungefär två-tre träningar.. Haha, så vi får se hur vi känner när vi står där just innan. Själva upplägget känns i alla fall awesome.

 

Stress och träning är vad min tid på senare har fått vara. Gå från en sak till en annan, utan att kunna ha annat än andningspauser emellan. När man kommit hem från studierna på dagen så somnar man i soffan och vaknar av att man måste slänga i sig maten och stressa iväg till nästa ställe.

 

För övrigt så stod jag även på torget igår och delade ut kramar. Vart förvånad att direkt jag höll upp skylten var det en medelålders man som kramade mig, knapt 10 sekunder efter jag stått där. Något förvånad kan jag säga att jag blev.

Ifall ni undrar varför jag gjorde det var det bland annat på grund av uppmaning av en vän, då han ville uppmärksamma psykeveckan och alla föreläsningar däromkring. En annan grej är för att det faktiskt finns dem där ute som inte har någon att krama.

 

En till sak angående detta eller som detta ger, att stå med skyltar som har texten GRATIS KRAMAR/FREE HUGS även om det inte är jättemånga som kommer och tar en kram så får man väldigt många leenden. Folk som frågar om varför man gör det man gör och man sprider budskapet.

 

..Sedan, den som bjuder på ett leende får oftast ett tillbaka. 🙂

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.