Virrpanna

Jag öppnade bloggen för att skriva ett inlägg, men när jag skall börja skriva så flyger tangarna i virrvarr, swischar förbi varandra och har ingen aning om vilken jag skall greppa och skriva om. 

 

Dagens lektion blev inställd igår och med det fick jag mig en sovmorgon och jag tog mig inte upp ur sängen förrän vid halv två, kändes väldigt konstigt att ligga och dra sig så länge. Det kändes samtidigt väldigt skönt.

 

Blev sedan indragen i en massa drama innan jag riktigt tagit itu med dagen, fast slutade i alla fall rätt bra. Sedan vid 6-tiden fick jag något akut magont och kallsvett. Inget som jag direkt känner mig bekväm i, så vart bara att ställa in det efterlängtade fikat med en vän. Hamnade i badrummet och sedan var det bra igen. Känner mig nu bara stel och less.

 

Kvällen nu fylls av att se på House MD och att längta efter lite cola. Känns lite ovärt att fara och fixa på statoil eller liknande, när jag kan fixa det i morgon. 

 

Nu när man inte har en stressig vecka som förra och förrförra känns det lite ovanligt att bara sitta vid datorn och ta det lugnt. Snart hoppas jag på sömn och så jag kan kliva upp i lagom tid i morgon.. Då blir det skriva en matlista, fara på affären och laga mat. Kanske jag får med någon här hemma på att laga mat med mig..

 

Hämta hem hyllorna jag hittade på blocket blir också, när det inte blev av idag. Kommer kännas skönt att få lite grejer till nya lyan. Nice.

Etiketter: , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.