Det börjas smått

Igår fick jag första gången lite julkänsla. Efter att ha tagit mig iväg till Robertsfors på deras Luciamarknad kände jag äntligen lite julkänslor. Har saknat det lite faktiskt. Att efter ha eldat på en öppen plan, till musik som folk står och klappar till, jag kände att nu är det snart jul!

Vi fick ett varmt avslut efter att vi dansat runt med några eldleksaker, samt blev bjudna på fika i den gamla hembygdsgården(?). Hörde kören sjunga julsånger utanför och sedan gick luciatåget. Man kunde se genom det äldre fönstret hur facklorna från de i tåget brann medan jag satt där och åt en saffranskaka.

 

Efter det tog man sig tillbaka till stan, för att återfå bilen som man lånat ut och sedan fara på godmiddag hos min bror på pappas sida. Det var riktigt gott och lyckades även smaka lite julmust, även om det inte är min starka sida.. Så nu känns det.. Mmmm.. Snart är det jul.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>