Huvudvärk.

En vecka tillbaka så började morgonen med att jag vaknade med het panna och tungt huvud. Jag försökte ta mig ur sängen, men kände bara hur kroppen tyngde ned mig och hur det kändes som att jag behövde resa mig upp ur en lergrop. 

 

Resultatet blev att jag från liggande position meddelade kursledaren att jag var hemma och sjuk, när kroppen inte ville vara med mig och jag tror även jag hade feber vid tillfället.

 

Nu återkommande har huvudvärken varit påtaglig. Fram och tillbaka har den hoppat in och ut för att påminna mig om att den finns där i bakgrunden. Vet inte heller om det är så att jag lider av feber nu när jag sitter här och skriver. Vilket sätt att börja sin påskledighet på. 

 

I pillermängd har jag fått börja knapra mer. Istället för 2 piller/dag blir det 3. Varannan dag lägger jag även på +2. Det blir en del att hålla reda på, samt de extra kalktabletterna också.. Nåväl, allt hoppas jag på att bli av med någondag.

Nu ska jag försöka vakna till så jag kan ta mig ut på en promenad.

Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>