Manipulation?

Tankarna vandrar som vanligt en söndagnatt. Det är något ikväll som dock håller mig vaken tror jag. Tanken om hur man manipulerar andra, samt hur man själv låter sig manipuleras…

 

Fick hem boken från Henrik Fexeus för några dagar sedan "När du gör som jag vill", som jag tänkte mig på att läsa.. För har vetskapen själv om att jag kan manipulera andra, utan att jag tänker på det. Vart också själv manipulerad rätt hårt för ett år sedan ungefär..Manipulerad och sårad väldigt hårt. En person var inte vad denne utgav sig för att vara.

 

Idag är jag lite rädd för vad jag skall hitta för människor, när jag hittar någon som jag gillar och går ihop med.. Fast sedan visar det sig att jag kanske gör bäst i att ta avstånd. Jag kände mig tveksam, sedan började jag känna mig säkrare. När jag började känna mig säker i allt det andra som tog tid och kraft, så började den biten jag kände var säker att lossna. Kände mig inte alls säker längre..

 

Nu funderar jag mest på vad jag skall göra med den biten som inte känns så säker länge, även om jag tror att jag kan lösa den pusselbiten.. Kanske att det blir ett sådant tillfälle där jag får lägga det åt sidan och ibland, om det dyker upp får jag ta det som det kommer. Det låter som ett rätt vanligt sätt för mig att hantera det..

 

För vissa saker glömmer man inte.. Vissa hintar tar man som de är, utan att man behöver prata om det. Handlingarna som skedde kände jag direkt att de hade ett syfte. Frågan är bara ifall jag skall försöka lämna spåren här hemma som de är och låta dem suddas ut av sig själv sinom tid.. 

 

Jag tror det blir så, att jag tar det när det känns rätt.

Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>