Gemensam knytpunkt

Idag har jag (äntligen?) på sätt och  vis fått insikt i en relation. Vi hade ej gemensamma mål och det kändes bara som att nu äntligen få lägga det åt sidan. Energi jag nu kan lägga till mig själv och bygga mitt liv.

 

Saker som har tagits från lägenheten och mitt egna byggande kan nu åter läggas på mig. Jag ångrar inte att jag la det på en relation som i slutanden inte blev något mer, men det känns bra att få återgå.

 

Vi var inte på samma nivå i månget och mycket. Vad specifikt det var får ni fråga mig om, ifall nyfiken skulle trycka på. Vissa behöver bara mer tid och säkerhet. Jag är medveten om vad jag kan ge och vad jag kan fixa.

I några dagar kommer jag behöva lite tid för att behandla den saknad eller tomrummet som kommer finnas där, men som låten som nu följer beskriver nog helheten med dess namn.

 

I slutänden tror jag, att varför det inte funkade var för att vi såg på det hela olika. Han på ett sätt och jag på ett annat. Kanske vi inte hade en gemensam knytpunkt för att få detta att hålla. Ett gemensamt mål. Nästa gång kanske vi har det, om det ens blir någon.

Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>