Nu är det dags igen…..

 

 Nu är det dags igen att tala om utförsäkringarna, och vad fattigdom gör med människor, det är också dags att tala om de skyldiga till det helvete vi lever i !
 

Det finns känslor som vi inte gärna pratar om i detta numera positivitetsknarkande land, nämligen ilska, frustration och vanmakt! Jag drömmer mardrömmar numera, det var många år sen sist, min drömmar är fyllda av ilska, och frustration, känslor jag inte klarar av att bära på dagtid! På dagen har jag nämligen fullt upp med att överleva.

Det går inte förklara vilka känslor som finns i själen när man är sjuk, och kallas Parasit, arbetskygg,och bidragstagare! När det omöjligt finns tid för att bli frisk, när det inte finns pengar till att bli frisk, när det inte finns pengar till bussbiljetten när du har ett läkarbesök! 

Alla lögner, alla NEJ du hela tiden måste säga för det går inte att dag efter dag förklara att du inte har råd, att skylla på biverkningar när du måste fasa ut mediciner som inte ingår i högkostnadsskyddet, som man förövrigt passat på att höja nu i Januari! 

Det prats om utanförskap…………… För mig är det numera att stå utanför allt som andra tar förgivet, då menar jag allt annat! Det handlar om att stänga av sig, det handlar om att ljuga, det handlar om att titta på när ni som inte är drabbade lever era liv! Det handlar om att på morgonen inse att du inte längre kan göra något åt din situation, att låtsas, att låtsas att du har ett liv, om ilska som du inte vet vart den kommer ifrån, plötsligt slår till, att backa från mänsklig gemenskap, för att du inte längre vet vad som skall ske om du får en kram, brister det då?? Är det då det brister för dig? Att hela tiden stå i tacksamhet, att höra " Men vi bjuder! Att inte orka förklara att det är just de orden som skär som en kniv i dig, "Men vi bjuder"………… Tacksamhet, är det det jag förmodas känna då?

Det äcklar mig också att ett samhälle skall behöva Välgörenhet, smaka på ordet Välgörenhet…… Välgörenhetsföretagen är enbart ett sätt att få er att slippa sätta sig i i de problem som faktiskt finns, välgörenhet, när ni skänker till det funderar ni någonsin på hur mottagaren känner sig? Istället för att skänka til dessa företag, sätt er in i hur verkligheten ser ut!
Tänk !

Vilka håller jag då skyldiga till detta helvete med ökade klassklyftor, utförsäkringarna,fattigdomen och savarbetet i Fas 3. Vilka är skyldiga, vår Regering naturligtvism men jag håller var och en som röstade på denna Regering skyldig!

Var av en av er håller jag skyldig!

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.