Härliga känsla!

Av , , Bli först att kommentera 4

Det är något med att vara glad, speciellt när allt känns som att det kommer att lösa sig!

Ny termin, en ny start och nya möjligheter…Jag har verkligen haft en upp och ned vår/sommar. Mycket tankar i huvudet, mycket som har fått en att skratta men även mycket som har gjort en ledsen och besviken…Jag har ÄNTLIGEN börjat få saker och ting på rätt plats…Jag har  funnit leendet igen och jag ser nu framåt. Lever inte i det förflutna, försöker inte hålla fast vid något eller någon som inte ens fanns där i första början.

Jag andas den friska höstluften, äntligen och saker är på väg att lösa sig till det bättre. Har även just börjat träffa och umgås med en riktigt fin person som sätter ett leende på mina läppar med så små saker som ett sms under dagen eller med sitt fina leende…skolan startar snart, nollning på G och en ny skolstart, på universitetet! Känns kul och spännande…Ciao.

Hösten har börjat…so it begins.

Bli först att kommentera

Sköna dag…

Av , , Bli först att kommentera 3

Tja!

Vissa dagar så känns det som att solen skiner just på en…att saker och ting går ens väg så att säga! Haft en helt överlägsen dag, sol, god mat & gott sällskap! Vilka fina platser det finns längst älven…herrejösses! Massa gräsplättar och mysiga "gömställen".

Var så skönt och kul att få umgås med dig idag =) spendera några timmar tillsammans och få rå om varandra. Hoppas du har det bra och att vi ses snart snart snart igen!

Sitter nu i min lilla lya och reflekterar över dagen. Underbart fin dag…snart sparkar uni igång. Ska bli nice! =) Sylt i stora lass har det blivit i helgen, eller ja det har blivit en del på sistone! Det kokas för fullt…Ciao

Bli först att kommentera

Mer hallon…

Av , , Bli först att kommentera 0

Tja!

Då har man plockat mer hallon idag! Underbart =)

Blev 2 liter till, ska koka sylt ikväll. Vilket magiskt ställe jag har funnit, mitt i stan dessutom! Flummigt värre =) nästan hela familjen var ute igår, haha. Kul =)

 

Snart helg, ska låta hallonstället vila imorgon, sedan plocka mer på lördag! Då du, då blir det att plocka…Jodu! =)

 

Ha det got därute allihopa…jag börjar sakta men säkert acceptera hösten och inväntar alla färger nu ute i naturen…rött, orange, gult & brunt…vackert…

 

Ciao!

Bli först att kommentera

Se upp i hallonskogen!

Av , , Bli först att kommentera 0

Tut tut! Se upp i hallonskogen!

Just varit ute med Marty och mina päron (haha) och plockat hallon! Bär for the win!!

Ska göra sylt, men ska först plocka mer hallon imorgon! Skogen, mitt nya hangout! Har jag inte kameran med så ska jag nu alltid ha med mig en bunke att plocka bär i! Var kul, stämde träff med Marty och snackade massa strunt medans vi plockade bär. Morsan och farsan sladdade in med bilen och plockade. Var en trevlig kväll.

 

Hoppas på blåbär imorgon också! Så att jag kan göra drottningsylt! Hade varit nice.

 

Känns som att jag börjar plocka lite vuxenpoäng nu, plocka bär och allt :D Hoppas på lite "trattisar" i höst också! Hade varit nice =) kul att vara ute i skogen och göra lite nytta, istället för att vandra runt här i stan! :P hahaha, stan är ute, skogen och naturen är så rätt!

Varit underbart de senaste helgerna att bara få fly ut till stugan! Vara nära havet, eller ja omringad av havet och bara funnit min ro. Grillat, badat, solat och fotat…fin fint…livskvalité!

 

Ciao på er, skogen…for the win.

Bli först att kommentera

Höst 2009

Av , , Bli först att kommentera 0

Hej!

Nu var det ett tag sedan sist. Har försökt att hinna med så mycket som möjligt denna sommar. Så mycket som har varit bra men saker som även varit mindre roliga har inträffat och det har varit en sommar med blandade känslor…jobbigt stundvis men helt överlägsna i andra stunder.

Har varit en bra början på hösten iaf, jag tog mig in på universitetet! Soft…har man då planerat färdigt och säkrat den närmaste framtiden iaf, dvs. de närmaste 2 åren! =)

Blir nice. Hotell & Restaurang Management Programmet. Tränar mest på IKSU och vilar om vart annat nu så här innan plugget sparkar igång. Blir mycket fester då, haha det lär det ju bli. Studentlivet slår igång :P Nåja, ska hålla mig i schack! Oroa dig inte morsan, fniss.

Ska ut och plocka hallon imorgon! Soft, slita med mig gänger och snacka tonvis med strunt! Komma ut lite i naturen och softa, sweet. Annars så hoppas jag på bra väder! Vill hinna fota lite innan det blir för sent! Men du, vänta. Hösten är ju på ingång!! Magiskt…ska fota allt rött, orange, gult och brunt då. Blir episkt!

 

Nä, nu ska jag vila lite, tränat dubbelpass på IKSU idag! Helt slut i kroppen. Mysa i soffan med filt och massa Raised Fist. Musik är livet…

Bli först att kommentera

Helg

Av , , Bli först att kommentera 0

Helg!

 

Mitt i helgen så sitter man med laptopen och skriver…borde väl finnas något mer vettigt att göra…? Nä, typ inte. Snart en ny termin, en ny början och ett nytt kapitel i mitt liv…ett nytt, oskrivet blad att börja fylla med massa minnen…blir troligtvis studentlivet för mig igen nu till hösten, men nu på universitetet och inte ute i Strömbäck! Jaaaa, så skönt…

Ska bli nice att få börja plugga på "riktigt". Ser fram emot en nice höst efter en jobbig och prövande vår…*suck*

Mycket sorg, mycket inombords. Sensommaren på intåg nu, snart står hösten och knackar på ens port. Ser fram emot att få andas frisk luft, få se hur allt som står i lågor. Så vackert, gult rött orange…Vacker årstid…så varm känsla.

Varit en konstig sommar, bara i högvarv hela tiden, inget blev som man hade tänkt alls. Du bara försvann…sårar än. Tur man har sina boyos och kompisar som alltid stöttar en och står vid ens sida när stormen tar vid som värst…hade varit jobbigt om ni inte fanns, one love. Ni har er plats i mitt hjärta älskade vänner.

Ser fram emot hösten, få fota en massa och fokusera på mig själv. Dags att börja leva…

 

Jag tror jag börjar vakna till liv igen, steg för steg. Jag ska finna mig själv igen och bara hitta tillbaks…

 

I’m coming back to life.

Bli först att kommentera
Etiketter:

Sommaruppehåll…

Av , , Bli först att kommentera 0

Tja! 

 

Var ett tag sedan man tog sig tid och knåprade ner några rader här…har varit upptagen med allt mellan himmel och jord. Mest levt och försökt att få allt i mitt liv att cirkulera i symbios med varandra…har väl gott, ja mindre bra…har försökt iaf, är trött och less…vill bara börja njuta av allt istället. När kommer min tur så att säga?

Hrm, jadu jag vet inte alls längre. Att vädret sedan är som det är hjälper ju inte till direkt. Jag saknar dig…

Allt är bara upp och ned samtidigt som vissa saker i livet känns bra och flyter på…är nog trött i sinnet och behöver komma bort, bort på en semester…långt bort härifrån bara.

Hade en fin födelsedags helg iaf, tills jag råkade stöta på en viss person på nattkvisten när hungern sattes in…vart har du tagit vägen nu egentligen? Bara sprang och gömde dig…Nåja, hoppas du har det bra och att du saknar mig lika mycket som jag saknar dig, tro mig…jag saknar dig…

 

P & K

Snart en ny dag, bara att kämpa vidare, lönehelg snart…bara några dagar kvar.

 

Skönt…jag ser fram emot att få koppla av lite, vill på en utflykt…härifrån…om än bara för en dag eller två…sinnet behöver det, behöver få finna min inre ro.

Bli först att kommentera
Etiketter:

Allt vänder…till slut…

Av , , Bli först att kommentera 0

Allt vänder med tiden…saker och ting kan ändras till det bättre…det är inte alltid kört! Efter en lång och udda termin så börjar sommaren sakta men säkert att visa sig…efter en riktigt skön och lugn yranhelg så känns saker och ting ganska bra ändå…ska på en jobbintervju senare idag, lite nervös men, men! Ska nog gå bra. Gumman ska springa Vårruset ikväll, heja heja! Ska stå på mållinjen med en powerade åt henne! Jobba heltid och sedan ut och springa, oj oj det gör du bra hjärtat!

Vad ska man säga på intervjun idag då? Hrm…vet’e fasen…men ska nog bara vara mig själv och ‘sälja’ mig själv…mina kunskaper…hoppas det räcker :D

Annars så börjar skolterminen gå mot sitt slut…bara 1 vecka kvar nu, oj…tiden har gått för fort…Ser fram emot en skön sommar med jobb, grillning, mycket bad och fina minnen med mina boyos och Annika….ciao på er…

Ska lätt hinna ut till skäret mkt i år och bara koppla av!

P & K

Bli först att kommentera

Nästan så att man skäms…

Av , , Bli först att kommentera 0

1. http://vk.se/blaljus_artikel.jsp?article=279386&category=700

2. http://vk.se/Article.jsp?article=279117

3. http://vk.se/Article.jsp?article=279375

4. http://vk.se/Article.jsp?article=279304

5. http://vk.se/Article.jsp?article=279233

Inbrott, snatteri, våldtäkter…fan vad man skäms över sina medmänniskor i denna stad i norr…

Detta är MIN stad och jag älskar Umeå…men man skäms när det finns rötägg som förstör och smutsar ner ryktet i denna stad…

Fy och usch, hoppas något händer och får sådana här saker att upphöra…man blir så less…

Bli först att kommentera

Mitt lugn i allt stress…

Av , , Bli först att kommentera 0

Du är mitt lugn i all stress, du vet precis vad du ska säga till mig när det regnar som mest. När du rör vid mig och när jag ligger tätt intill dig så är det som att alla mina bekymmer bara försvinner…jag älskar att ligga bredvid dig & lyssna på dina hjärtslag.

Du kan mig utantill och förstår mig precis. Jag vill aldrig släppa dig gumman…jag skiner upp varje gång jag ser dig & blir alltid lika full i skratt när vi är med varandra.

Du är bra för mig & jag önskar att du kunde vara runt mig hela tiden.

Jag saknar dig hjärtat <3

Puss

Jag har verkligen funnit mitt lugn i dig. Love

Bli först att kommentera