Så kraschade allt…

Då har datorn kraschat till slut. En nära vän till mig ska kolla på den och se om det går att laga på något sätt. Tacka vet jag datakunniga vänner! Jag är er evigt tacksamma. Man blir så less…Ibland så är dessa maskiner till mer besvär än till nytta.

Samtidigt så blir vi människor så beroende av datorn och förlitar oss på att de alltid ska fungera. Så när de kraschar & slutar fungera så får vi panik. Vi låter maskinerna ta över våra liv.

Vi håller kontakt med vänner och bekanta via datorn, vi betalar våra hyror och räkningar med hjälp av internetbanken, vi ser på film & lyssnar på musik med datorn, laddar hem det ena och det andra på nätet osv…

Ibland så borde man bara stänga av datorn & ta vara på allt annat som livet har att erbjuda, som finns framför våra ögon bort från alla dessa maskiner. Är vi människor slavar under tekniken eller fria varelser? Länge leve tekniken…eller?

Jag hoppas verkligen att det går att laga utan att jag nu tappar allt på dstorn…jag håller andan och försöker lugna min stressmage så gott som det går.

4 kommentarer

  1. Jay

    Hey Erik! Visste inte att du bloggade här, ska kika in fler gånger!
    Hoppas du mår bra!

    Bless, Johannes ”Strömbäck”

  2. BiffLinnea

    Jag har faktiskt kunnat slita mig från datorn nu för att läsa böcker! Det beror i och för sig på att den inte finns att ladda ner som ljudbok, men vadå? Böcker är egentligen bäst, att ligga och läsa, att bara bläddra blad får mig att rysa av välbehag. Men det värsta jag vet är när batteriet på mobilen dör, tänk om någon jätte rolig och häftig människa som ska berätta något skit intressant ringer just när batteriet dör, då är det ju kört!

  3. Erik Sumarno

    hey hey, ska checka in det. fett med ny skön musik. har snöat in mig på Nujabes. så satans skön musik, lev väl, piiiiz

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.