Höst 2009

Hej!

Nu var det ett tag sedan sist. Har försökt att hinna med så mycket som möjligt denna sommar. Så mycket som har varit bra men saker som även varit mindre roliga har inträffat och det har varit en sommar med blandade känslor…jobbigt stundvis men helt överlägsna i andra stunder.

Har varit en bra början på hösten iaf, jag tog mig in på universitetet! Soft…har man då planerat färdigt och säkrat den närmaste framtiden iaf, dvs. de närmaste 2 åren! =)

Blir nice. Hotell & Restaurang Management Programmet. Tränar mest på IKSU och vilar om vart annat nu så här innan plugget sparkar igång. Blir mycket fester då, haha det lär det ju bli. Studentlivet slår igång 😛 Nåja, ska hålla mig i schack! Oroa dig inte morsan, fniss.

Ska ut och plocka hallon imorgon! Soft, slita med mig gänger och snacka tonvis med strunt! Komma ut lite i naturen och softa, sweet. Annars så hoppas jag på bra väder! Vill hinna fota lite innan det blir för sent! Men du, vänta. Hösten är ju på ingång!! Magiskt…ska fota allt rött, orange, gult och brunt då. Blir episkt!

 

Nä, nu ska jag vila lite, tränat dubbelpass på IKSU idag! Helt slut i kroppen. Mysa i soffan med filt och massa Raised Fist. Musik är livet…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.