Erika

Godmorgon!

Av , , Bli först att kommentera 0

Mitt huvud bultar och den klassiska tanken: "Varför gick jag inte och la mig i tid igår?", dyker ständigt upp i mitt huvud. Väskan ligger fortfarande oklar och inte redo att tas med. Killing me softly eller dylikt, hoppas man kan roffa åt sig några minuters sömn på planet annars vet jag inte om jag blr så trevligt resesällskap. Eller jo, jag klarar inte av att vara sur eller grinig.. Snart är jag där.. Greker, tsatsiki och allt annat som nu hör ert land till, Snart kommer jag !

Bli först att kommentera

Pepptalk och Grekland!

Av , , Bli först att kommentera 0

Idag har varit en underbar dag! Med fyra timmars sömn i kroppen bar jag mig iväg ner till stan för att fixa till mina naglar innan Greklandsresan och efter en stormig period av bal och student. Efter att ha avnjutit en kopp kaffe på Costas bar det hemåt för att förbereda allting för Mary Kayträffen som skulle hållas på kvällen.

Efter att ha sprungit runt som en idiot för att hitta allt smink som skulle användas på min modell som skulle sitta ansiktsmodell för kvällen. Jag håller nämligen på att fixa en make-up portfolio där jag ska samla före och efter-bilder. Så man verkligen får se vilken otrolig skillnad och vilka färger man kan kombinera! Supertaggat, jag får helt enkelt ta tag i det när jag kommer hem!

För imorgon bär det av till Grekland! Med mina två bästa vänner tar jag mitt pick och pack och reser till varmare breddgrader, ÄNTLIGEN! Känns underbart att få ta en paus ifrån vardagen och bara pusta ut. För att sedan kunna samla energi och köra igång igen nästa torsdag.

Så GLAD MIDSOMMAR och jag lovar att det blir midsommarfirande även i Grekland, jag har packat ned midsommarstången.

Bli först att kommentera
Etiketter: , ,

Alkohol, sex och rökning

Av , , 1 kommentar 1

Jag minns när man var 14 och högtider var det bästa man visste. Jag antar att det var spänningen med att hitta ett ställe och sitta däroch dela broderligt på 3:5orna någon äldre hade köpt ut på Ica. Spänningen när man smög hem och 2 minuter innan spelat full.

Jag såg på nyheterna igår att det blivit mindre vanligt att niondeklassare dricker på valborg? Kan det stämma? Jag tycker att alkohol, sex och rökning bara minskat i åldern? Att man ser allt fler minderåriga sitta på en parkbänk, översminkade och delar på en ciggarett och håller sig från att ta halsbloss. För ingen vill väl sitta där och hosta, och verka som en nybörjare?

Senaste året har jag blivit så otroligt "tråkig". Jag sitter hellre och jobbar på dessa högtider istället för att sitta hemma hos någon och inse när klockan börja lida mot sitt slut att denna kväll, precis som alla andra, blev inte heller mer rolig bara för att det är en högtid?

Precis som på nyår så sitter jag nu på jobbet och försöker få tiden att gå. Och vet ni? Det är inte alltför pjåkigt. Jag känner mig vuxen, kanske lite tråkigt att sitta med en matlåda istället för en god grillad köttbit. Men det är väl det som kallas att bli vuxen. Mina jämnåriga påpekar ofta hur tråkig jag blivit. Men vad är roligare: att ha pengar och något att kludda ner på sitt CV eller att sitta just denna kväll dricka några öl för att sedan ragla hem och vakna med huvudvärk imorgon?

 

 

1 kommentar
Etiketter: , , ,

Godnatt

Av , , 1 kommentar 0

Godnatt, innehållet av morgondagen lär bli stressigt och en massa planer som man borde ta tag i men hellre skjuter fram. Mer om allting imorgon!

1 kommentar

Mysfika på waynes

Av , , Bli först att kommentera 1

Ikväll har det varit en rätt lugn och mysig kväll. Började med ett kort försök till något slags plugg som avslutades med att vi satt på Waynes och tog en fika. Jag bara älskar att fika egentligen, inte fikat. Det är mer bara att sitta och ha en ursäkt att bara låta tiden springa iväg.

Bli först att kommentera
Etiketter: ,

kaos

Av , , Bli först att kommentera 0

Efter ett litet större kaos här på jobbet så är det äntligen tid för middag. Blir underbart med en bit broccolipaj i magen efter några timmars jobb. Min praktikant for just och jag sitter åter ensam på kontoret. Skriver senare ikväll.

Bli först att kommentera

Mischa Barton

Av , , Bli först att kommentera 0

Ska kila iväg på jobbet men lägger in en nytagen bild på Mischa Barton. Hur lyckas det gå så snett? Jag minns henne som en oskuldsfull hottie? Kanske inte är så glamouröst att vara känd som ung?

Bli först att kommentera

Tekniskt miffo

Av , , Bli först att kommentera 1

Jag laddade in alla våra bilder från julafton för någon dag sedan men helt plötsligt var de helt borta både från kameran och datorn. Men eftersom jag är allt annat än teknisk blev jag inte ens förvånad men idag dök dom upp i en mapp på skrivbordet, hur lyckas jag? Eller lever tekniken nuförtiden ett helt eget liv? Aja jag bjuder på ett kort med mig och min gode mor iaf.

Av mitt otroligt glada leende att dömma så älskar jag julafton?..

Bli först att kommentera
Etiketter: ,

casual friday

Av , , Bli först att kommentera 1


Tshirt Resteröd, Jeansleggins Piecee

 

Med en förkylning som ligger och pyr och ett humör som är oförklarligt dåligt så blir det en Casual Friday men vem bryr sig? Jag ska sitta på ett kontor i 12h för att sedan däcka i min säng. Försöker göra det bästa av mitt val av kläder och kompencerar det men en hög slapp toffs på huvudet med en urgullig rosett till.

 

 

 

 

Bli först att kommentera
Etiketter: ,

Godmorgon

Av , , Bli först att kommentera 1

Godmorgon, just vaknat med en obeskrivlig brutal halsont så hälften vore nog. Känns jobbigt eftersom jag börjar jobba om 2.5h. Får se hur det går faktikst. Hör av mig senare med något bra tips.

Bli först att kommentera