Hottan, hottan

Av , , 1 kommentar 1

Mer karlar i string åt folket. Mer halvnaken Timo åt mig.

 

1 kommentar

Star struck

Av , , Bli först att kommentera 2

Min plan gick i lås. Jag rymde från Umeå och har tillbringat en helg i Stockholm. I fredags blev jag bjuden på thaimat på en restaurang här på söder, där jag uppehåller mig under helgen, och det var inte bara lite gott. Lördagen blev ännu bättre då det var shoppingrunda och grabbfilm på bio med Mathilda som jag inte träffat sedan innan jag drog till USA. Igår blev det några timmars promenad upp till fåfängan.

Hur som helst är det ju inte det som är det viktiga. Det viktiga är att jag lätt blir riktigt jäkla star struck. I lördags stod en av grabbarna från Tusenbröder bakom mig i bankomatkön. Inte Ola Rapace eller Shanti Roney, utan den tredje killen vars karaktär heter Hamid. Jag älskar Tusenbröder. Och idag, för kanske en timme sedan då jag var och handlade på Coop vid medborgarplatsen, såg jag Filip Hammar. Den ni!

Bli först att kommentera

Första tentan avklarad – nu flyr jag

Av , , Bli först att kommentera 3

Äntligen var det gjort. Min första tenta på universitetet är avklarad och jag tror faktiskt att det ändå gick rätt så bra. Tentan innebär tentafest där det i sin tur blev lite för mycket lite för snabbt så det blev en väldigt tidig hemgång. Om någon undrar vart jag kommer hålla hus de närmaste dagarna så är det så att jag drar till Stockholm och glömmer allt som har med juridik att göra.

Bli först att kommentera

He loves Fitta

Av , , 1 kommentar 1

Mitt hos mina föräldrar i Lycksele är vägg i vägg med min lillebror. Det är smörpapperstunna väggar då jag faktiskt hör min lillebrors klocka slå och om han slår på sin tv. En morgon nu under julhelgen frågade han mig vad jag egentligen hade hållt på med under natten. Han hade hört hur jag skrattat för mig själv. Ibland lite, ibland hysteriskt. Varför gjorde jag det? Jo, för jag hade skitkul när jag letade upp folk med roliga namn jag kunde bli vän med på Facebook, och det lönade sig! Numera har jag många statusuppdateringar i den här stilen:

1 kommentar

oönskade kroppar

Av , , Bli först att kommentera 1

Enligt aftonbladet är det Beckham och Jordans kroppar flest kvinnor inte vill ha.

Visst, vandrande pinnen och tuttlisa extraordinär kanske inte var det snyggaste. Men min poäng är egentligen inte mitt eget tycke, utan aftonbladets  formulering. Helt seriöst så tror jag inte att det där är de mest oönskade kroppstyperna. Jag bettar på någon av följande kroppstyper:

Bli först att kommentera

Julstädning

Av , , Bli först att kommentera 0

Jag har gjort en rensning på min blogglista. Den var redan förut kort men är nu ännu kortare. Jag har tagit bort e jag inte läser, de som blivit tråkiga och framför allt; de som inte kan stava. Ett litet stress- eller slarvfel här och där låter jag gå förbi. Ett exempel är Linda Rosing, som faktiskt varit kul att följa. Men nu är särskrivningarna, felsyftningarna och felstavningarna i kombination med att hon blivit en vettigare människa (men erkänn, man läser ju bara hennes blogg för skadeglädjen, så när den försvinner…) så nu är det inte lika kul. Hon rensas bort. Jag har faktiskt lagt till en blogg också. Barney Stinsons blogg. Riktigt bra gjort av CBS att ha en blogg i sann HIMYM-anda.

Bli först att kommentera

Detta grannland Finland

Av , , Bli först att kommentera 0

Jag ville att vi skulle vinna mot Finland i hockeyn idag, men tyvärr får man inte allt man vill. Om man inte är finne, det vill säga. De verkar fira stort med att utöka sortimentet bland hyllorna i mataffären. Supersmart av finnarna. Något säger mig att de snart kommer vara de som har roligast i hemma och Sverige skulle nog inte ta illa av att leka härmapa (eller doktor). Jag menar, tar någon illa upp är det ju bara att… vad heter det du igen?… gå förbi?

Bli först att kommentera

Boston tea party

Av , , Bli först att kommentera 0

Min lillebror hälsade på mig igår i Umeå. Eftersom våra samtalsämnen oftare handlar om olika mindfucks som vad man skulle kunna göra med världens mörkaste material, universums oändlighet och liknande så barkade även gårdagens samtalsämne iväg åt det hållet. Utan att behöva förklara allt för detalierat vad vi tänkte på, så kan man säga att det handlade om flygplans kurs runt jorden. Vi kunde verkligen inte komma på bågot vettigt svar och gjorde tillslut det enda rätta; vi utnyttjade universitetets resurser. Vi skrev ett mail till Patrik (ni vet, Boston tea party-Patrik som alltid säger supersmarta saker på ett pedagogiskt sätt) och bad om svar. Och det fick vi, och bra var det. Vad har vi lärt oss av detta? Jo, att den som frågar får svar.

Bli först att kommentera

Dagens spikdildo

Av , , Bli först att kommentera 0

Dagens spikdildo går till: Killen från Radiotjänst

Motivering: Han borde dö en plågsam död. Jag trodde det var killen som tog mina köksluckor tidigare idag som kom tillbaka med dem. Men nej, det var radiotjänst. Jag funderar på att "sälja" min tv.

Bli först att kommentera

Önskelista

Av , , Bli först att kommentera 0

Min födelsedag är om två veckor och några veckor efter det är det dags för julafton. Jag önskar mig:

 1. Pengar/Presentkort
 2. Locktång
 3. Matberedare
 4. Ny mobil med skitbra kamera
 5. Canvastavlor
 6. Enkla hyllor, antingen svart, röd eller guld
 7. Guldiga och lila saker
 8. Pengar till frisörbesök
 9. Begagnad kamera (eftersom jag har haft tre kameror på ett år känns det inte som att man behöver en splirrans ny)
 10. Guldgardiner
 11. Skrivbordslampa
 12. Lågenergilampor
 13. Kökslampa
 14. Alkohol

 Exempel på presentkort är på Ving/fritidsresor eftersom jag och Maria har funderat på att dra en resa då alla andra drar till Åre i vår, Ica eftersom jag vill ha mat, Konsum för samma sak, Gina tricot, Bikbok, Åhléns och Bokia. Canvastavlorna vill jag göra av egna bilder men beställa från till exempel Fujifilm eller Extrafilm

 

Bli först att kommentera