Safe shopping

 Sen jag blev far så har jag många gånger fått frågan "Ska du sälja hojjen nu?". Jag blir lika provocerad varje gång och får lust att svara. "Är du helt dum i huvudet" men det blir oftast bara ett kort konstaterande "Nej".

Åka hoj är det enda vettiga intresset jag har som jag aldrig tappat intresset för sen jag var 16år och tog körkort. Att jag ska sälja hojjen är lika troligt som att Per Gessle skulle sälja sin gitarr. Men visst hinner man köra lite mindre.

I går var det fint väder och jag passade på att ta en omväg på 100 km till affären där vi skulle träffas och handla lite. Jag åkte 45 minuter tidigare och han med att njuta av det underbara vädret. Helt perfekt med 15-20 grader när man åker MC vare sig för varmt eller för kallt.

Att avsluta turen med lillfamiljen på ett mysigt cafe för att sen gå över till storhandling känns mest trevligt. Det var en upplevelse att gå runt på coop med MC-kläder och en kundvagn med bäbis i.

Det gäller att vara på den säkra sidan man vet aldrig om någon shopping-galen tant kommer och prejar in mig över frysdisken. Då är det bra med varma kläder och ryggskydd.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.