Goedkope voetbalshirts van hoge kwaliteit aanbieden

goedkope voetbalshirts,voetbaltenue kind, voetbalshirts clubs, voetbalshirts retro...

De hattrick van Lewandowski kwam een beetje laat

Av , , Bli först att kommentera 0

Barcelona versloeg Valencia met 4-2 in hun eerste wedstrijd nadat Xavi zijn beslissing om het team te verlaten teniet deed. Maar als je te horen kreeg dat Barcelona drie kopballen zou scoren in één wedstrijd, zou je dat dan geloven?

Natuurlijk kwamen twee van de drie kopballen van Barcelona van Lewandowski. De Poolse international, gekleed in nummer 9 voetbalshirt FC Barcelona, kopte aan het begin van de tweede helft het doel. Hij scoorde nog voor het einde van de wedstrijd met een nieuwe kopbal en voltooide zijn hattrick vervolgens in blessuretijd met een schitterende vrije trap.

Barcelona kwam dankzij het doelpunt van Fermín op een 1-0-voorsprong, maar verloor daarna twee doelpunten op rij. Araujo gaf zijn tegenstander een strafschop na een roekeloze tackle. Deze strafschop zorgde ervoor dat Barcelona werd ingehaald door Valencia. De gekke zet van Araujo veroorzaakte een sensatie op internet. Uit één gegevens blijkt dat Araujo dit seizoen twee rode kaarten heeft gekregen, twee strafschoppen heeft gegeven en twee keer balverlies heeft geleden. Geen enkele La Liga-speler heeft hem overtroffen. Hij heeft nog een lange weg te gaan als hij gekwalificeerd wil worden om de goedkope voetbalshirts van het Rode en Blauwe Leger te dragen.

Aftellen naar het kampioenschap!

De Eredivisie loopt ten einde en PSV staat op het punt landskampioen te worden. Wat betreft het winnen van het kampioenschap hebben Leverkusen en Inter Milan al het goede voorbeeld gegeven en dit van tevoren gevierd, en PSG staat op het punt zijn doel te bereiken. De Eredivisie-giganten kunnen dan ook niet wachten om de kampioenswoorden op voetbalshirt PSV Eindhoven af te drukken.

In de 31e ronde versloeg PSV Heerenveen met 8-0 uit huis, waarmee een record werd gevestigd voor de grootste uitoverwinning in de teamgeschiedenis. PSV is dit seizoen de meest aanvallende ploeg in de Eredivisie en Heerenveen slaagde er in dit duel niet in om de vuurkracht van PSV tegen te houden. Eindhoven, dat de uit-goedkope voetbalshirts droeg, scoorde in de eerste helft 5 doelpunten. In de tweede helft bleef Eindhoven hard werken, scoorde nog drie doelpunten en scoorde uiteindelijk drie punten: 8-0.

Dit seizoen heeft Eindhoven vele malen grote scores neergezet, wat het doelpuntenaantal op 103 doelpunten brengt, een doelsaldo van 86 doelpunten en 84 Eredivisie-punten, 12 punten hoger dan het als tweede geplaatste Feyenoord. . Het is slechts een kwestie van tijd voordat ze de 25e Eredivisie-titel in de teamgeschiedenis winnen.

Leeds United keert terug naar de tweede plaats!

De race om de kampioenstitel nadert een climax nu Leeds United een klinkende overwinning boekt tegen Middlesbrough. Hoewel de witte goedkope voetbalshirts die ze dragen voor Leeds United een lust voor het oog is, is het echter nog niet het moment om feest te vieren.

In een wedstrijd die je moet winnen, draaide Leeds United de uitkomst met 4-3 om en stelde de fans niet teleur. Dit was grotendeels te danken aan de Nederlandse spits Crysencio Summervill, die de nr. 10 voetbalshirt Leeds United droeg, en wiens tempo en vaardigheid de verdediging van Middlesbrough de hele nacht op scherp hielden. Summervill scoorde zijn eerste doelpunt vanaf de strafschopstip en zijn tweede was een briljant raketschot, en hij zorgde ook voor een assist.

Leeds United klom na een kort tripje naar Middlesbrough weer naar de tweede plaats, met de hoop op een terugkeer naar de Premier League in zicht. De resterende wedstrijden zijn echter nog steeds serieus en ze moeten op elk moment bereid zijn om in de play-offs te spelen, wat de variabelen enorm zal vergroten.

Rode Wolven vieren feest, tot ziens Pioli

De kwartfinales van de Europa League zijn afgelopen. Felicitaties aan Roma, Bayer Leverkusen, Atalanta en Marseille voor hun vooruitgang, terwijl Liverpool, West Ham United, AC Milan en Benfica helaas werden uitgeschakeld.

Roma versloeg AC Milan thuis met 2-1. De thuisploeg scoorde in de eerste 22 minuten twee doelpunten, doelpunten van Mancini en Dybala. Nadat Dybala had gescoord, snelde Paredes, gekleed in voetbalshirt Roma nr. 16, naar de bank en gleed op zijn knieën om het te vieren. Deze trui was precies de nieuw voetbalshirt die De Rossi ooit droeg. De goal van Gabbia hielp AC Milan een doelpunt te redden, maar dat veranderde niets aan het feit dat de ploeg in de kwartfinales stopte. Roma schoof op met een totaalscore van 3-1.

In een andere arena zette Leverkusen hun ongeslagen wonder voort door met 1-1 gelijk te spelen tegen West Ham United en hun tegenstanders uit te schakelen met een totaalscore van 3-1. Na het borduren van de kampioenschapsbloem op de goedkope voetbalshirts van dit seizoen, zal Leverkusen blijven opschuiven richting de drievoudige kroon. Leverkusen en Roma ontmoeten elkaar in de halve finales, en fans kijken uit naar de confrontatie tussen de twee middenveldmeesters De Rossi en Xabi Alonso.