Effie Mode Och Smink Personliga Blogg

Bästa sätten att göra din Prom-klänning bättre

Av , , Bli först att kommentera 0

Varje tjej, som känner att den klänningsklänning som valts av henne för den kommande evenemangskonkurrensen inte har WOW-faktorn, behöver hon inte panik. Detta beror på att det finns ett antal sätt att göra en vanlig eller enkel klänning till en underbar klänning. Det kan göras med få paljetter, med lite kunskap och tillbehör. Hon kan revampa sin klänning i en promkjole som får folk att titta på henne under den minnesvärda natten. Ja, här är några idéer som kan göra promklänningen som en underbar och iögonfallande klädsel.

a87f719b4ba7c119417d7c7f9700589b

Först och främst ska hon välja den klänning som hon vill förbättra och ska prova på den och titta i spegeln. Hon måste bestämma om en viss aspekt i klänningen behöver ändras eller om hon vill lägga till ytterligare detaljer. Det skulle vara bättre att prova klänningen innan du börjar med anpassningsprocessen eftersom det kommer att göra det möjligt för henne att fokusera på de områden som behöver förbättras.

Utsmyckning kan läggas till klänningsdäcken för att ytterligare förbättra klädets skönhet och dramatiska förändringar kan föras till klänningen genom att lägga till några juveler eller paljetter längs halsen eller till botten om klänningen är en kjol. Det finns hantverksbutiker från vilka billiga pärlor kan hittas och dessa pärlor kan sys till kläderna för att öka attraktiviteten hos klänningarna. Det kan göras som designerklänning genom att lägga juveler i klänningens sömmar. Hon kan lägga appliqué till kjolen i hennes klänning och en gnistrande applikation kan dra uppmärksamhet på specifika områden som ben och om klänningen har tjocka band, kan hon lägga gnistrande applikationer på axlarna.

Hon kan köpa tulle av en kontrastfärg till klänningen för att erbjuda en fylligare form på underskirtet. Det finns expertdesigners som erbjuder tjänster för att lägga till extra mönster på klänningen och för att lägga till mer färg på underskirtet kan en tum av klänningen lämnas kvar.

Istället för att göra så många anpassningar till en gammal klänning, kan tjejer gå till nya promklänningar och det finns webbplatser som erbjuder tjänsten att göra det möjligt för folket att hitta butiker där dessa klänningar kan köpas. Dessa webbplatser gör det möjligt för människor att hitta olika olika kläder till prom. Även de ovan nämnda modifieringarna kan göras till de nyinköpta klänningarna för att ytterligare förbättra klädselns skönhet.

Bli först att kommentera

Inuti Ballerina Isabella Boylston resa till Buenos Aires, från Spa Time to scenen makeup

Av , , Bli först att kommentera 0

Ballet cool tjej Isabella Boylston älskar att omge sig med starka kvinnor. Så när den 30-åriga American Ballet Theatre solistdansare var inbjuden till Teatro Colón i Buenos Aires för att spela huvudrollen huntressna karaktär i mytologiska Sylvia, hoppade hon på chansen. ”Siffran är badass-hon inte behöver män i sitt liv”, säger Boylston, som tog på sig rollen gång tidigare i förra årets produktion på Met. ”Det är roligt att spela [någon] som inte behöver rädda.” Dessutom arbetade hon med sin barndom idol, Paloma Herrera, en före detta dansare och nu chef för El Ballet Estable del Teatro Colón.

Men det är inte allt arbete, naturligtvis. Med reste till dans på scener runt om i världen, inklusive Tokyo, St Petersburg, Oman, och Havanna har Boylston vuxit graciöst skickliga på att balansera repetitioner och föreställningar med kulinariska prospektering och ballerina-värdig egenvård. Här delar hon en inblick i hennes två veckor i den argentinska huvudstaden, inklusive massage, pasta middagar och hennes hemliga vapen: tonade fuktkräm.

Bli först att kommentera

Hur man väljer höga klackar för att undvika Foot Pain

Av , , Bli först att kommentera 0

Kvinnor få bära höga klackar vid speciella tillfällen och helgdagar. Tyvärr kan bära dina favorit klackar ta påfrestningar och smärta till dina fötter. Problem med fötterna kan utvecklas genom att alltid bära dessa höga klackar. I bär klackar, bör du alltid komma ihåg vissa saker, dessa är följande:

Gorgeous!:

· Undvik att köpa klackar under tidig morgon eftersom foten tenderar att svälla under dagen. Vissa kvinnor bära höga klackar på natten, särskilt om det finns kväll parterna så det är bättre att handla höga klackar mitt på dagen för att få rätt passform.

· Söka hjälp från säljare i butiken för att korrekt mäta dina fötter. Innan du mäta, stå rakt och mäta båda fötterna. De har inte samma storlek som du kan märka.

· Försök att passa skor i olika storlekar. Högklackade skor skiljer sig i storlek beroende på tillverkare.

· Kontrollera alltid bredd som kan passa i längd skorna, där en skor men inte i bredd. Om foten är bredare än skon när du är i en stående position, betyder det att skon är för smal för dina fötter. Du bör hitta en annan som passar dig bäst.

· När du köper högklackade skor, bör du prova båda skorna och gå runt. Om du känner dig obekväm när hon gick skorna prova en annan. Inte bara köpa skor eftersom det är vackert och inbjudande, bör du köpa dem eftersom de passar dina fötter och ger dig bekväm promenad.

· Välj höga klackar med breda klackar. Detta ger balans till fötterna. Det kan undvika att stressa dig fötter jämfört med spetsiga klackar.

Du kan bära höga klackar så länge det inte påverkar aktiviteten hos dina fötter. Bära höga klackar under speciella tillfällen och inte på en regelbunden basis, eftersom detta kan anstränga fötter och kan leda till svår smärta.

Bli först att kommentera

Hur hitta billiga aftonklänningar

Av , , Bli först att kommentera 0

Om du går till en fest, hade du bättre välja en lämplig och vacker klänning själv. Även om det finns alltför många klänningar som finns på marknaden, hitta en lämplig man kan vara mycket lätt om du vet några användbara tips. Men om du inte har mycket pengar, kan du välja billiga klänningar. I artikeln nedan kommer jag att ge dig några tips om att plocka billiga aftonklänningar.

Charming Prom Dress,A-Line Prom Dress,Tulle Prom Dress,Halter Prom Dress 170224:

Först kan du söka efter butiker som erbjuder utförsäljningar.
Det är klokt att köpa klänningar flera månader i förväg eftersom du kan ha en hel del tid att söka efter billiga klänningar. Om du har tur nog, kan du hitta några butiker som erbjuder utförsäljningar. Dessa butiker säljer rabatterade aftonklänningar och de flesta av klänningar är nya och av hög kvalitet. Men sånt händer inte ofta, så du behöver spendera en hel del tid på att söka.

För det andra, begagnade aftonklänningar är värda att väljas.
Den gemensamma uppfattningen är att begagnade klänningar är inaktuella och av låg kvalitet. De flesta begagnade klänningar är i gott skick och mycket billigare än nya klänningar. Därför välja en begagnad klänning är lämplig för dig om du bor på en stram budget. När du väljer en begagnad klädbutik, hade du bättre hitta en populär en.

För det tredje, kan du också förhandla om priset för att få en billig frack.
Om du väljer en lämplig och vacker klänning men hitta priset är högt, kan du försöka att förhandla om ett lägre pris. Du kan be säljaren att ge dig en rabatt om du ska köpa mer än en klänning. Dessutom kan du också köpa skor och väskor på samma affär för att spara lite pengar.

Slutligen köper på nätet är en absolut bra idé.

Det finns en hel del billiga aftonklänningar på nätet och du behöver bara söka på internet för att välja en lämplig en. Shopping på nätet är bekvämt och du kan jämföra olika klänningar i olika butiker. Du måste dock vara medveten om att det finns vissa oetiska säljare på internet, så du måste se till att säljaren har ett gott rykte bland kunder innan du gör ditt slutgiltiga beslutet. Dessutom du hade bättre köpa online klänningar i förväg, så att om de klänningar är olämpliga, kan du ha tid att ändra dem.

Bli först att kommentera

Formella ögonmakeup tips för att leva med

Av , , Bli först att kommentera 0

Formella ögonmakeup tips gör att du kan se glamorös oavsett om du är på väg ut för den största natten i ditt liv eller om du bara umgås med vänner. Att se glamorös, måste du veta precis hur man sminka korrekt, för att uppnå den önskade, snyggare utseende. Att lära sig att sätta på ögonmakeup behöver inte vara en svår process heller. Här finns flera viktiga steg för att göra ditt bröllop eller prom bilder verkligen fantastiskt.

I love how the inner lower eye is lined in "Eye Bright" maybe? Not the black that can make your eye appear smaller....:

Välj En titt

Din första tillvägagångssättet är att välja en kändis eller utseende som du är ute efter att efterlikna. Ögonmakeup idéer är svårt att komma med på egen hand, men det finns gott om modeller där ute för dig att efterlikna. Detta är en ögonmakeup trick; härma någon annans utseende. Hur vet du vem du ska välja? Välj någon som har samma hudfärg och hårfärg som du. Kolla vad makeup produkter de använder också.

Välj Egenskap

Ett stort misstag som många gör när det gäller formell smink är att de försöker göra alla sina ansiktsdrag en brännpunkt. Välj antingen ögon eller dina läppar och sedan sminka för att förbättra som presenterar. Makeup du använder i andra områden bör vara mer subtil. Välj område av ansiktet som är där du får flest komplimanger.

Ingen Foundation?

En annan formell ögonmakeupen trick är att hoppa grunden utan att använda en concealer för skador. Hur påverkar det din ögonmakeup? Först och främst, de som är unga sannolikt har vacker, glödande hud utan behov av tunga fundament. För din ögonmakeup, vilket gör att dina naturliga hudtoner att komma igenom gör att dina ögon att mer iväg från resten av ditt ansikte. Mindre makeup överallt hjälper dina ögon att sticka ut.

För brud makeup, överväga mer naturliga och mjuka toner. Den vita av en brudklänning gör din hud mörkare utseende. Mindre är mer här. För Proms och en utekväll på stan, ser till mer drastiska och djupa färgkombinationer i din ögonmakeup. Gör detta för att skapa en lockande utseende med ögonen.

Formella ögonmakeup tips som dessa kan vara lätt att applicera någon dag eller natt som du planerar ut. Du kan få fantastiska ögonmakeup idéer från kändisar genom att bläddra via webben eller titta Red Carpet film. Summan av kardemumman är att hitta ett fantastiskt utseende som gör att bara ögonen för att sticka ut. Ögonmakeup tekniker som dessa är lätta att lära. Övning ger färdighet! För en formell utseende, förbättra dina ögon.

Bli först att kommentera

Skäl att välja permanent makeup

Av , , Bli först att kommentera 0

Permanent makeup är en något äldre typ av teknik som har fortsatt att stanna kvar. Permanent makeup klasser undervisa dem som tatuerar att sätta bläck på ansiktet som ser ut som om det är makeup. Medan vissa människor kan verka permanent makeup som en teknik för dem som är lata, är de som tar permanent makeup klasser inte tänker på det; De funderar på dem som inte har möjlighet att sminka på egen hand. De som har problem kan få hjälp av permanent makeup.

6 speedier makeup tips from makeup pros - Page 4 of 4 - Trend To Wear:

Synproblem

När det gäller smink, är synen nyckeln. När folk ser dålig makeup på någon, kommer de ofta fråga sig om personen kan även se själva. Vissa människor har svårt att se, och därför har svårt att tillämpa makeup. Permanent makeup klasser lär folk att sminka så att människor som har svårt att se konsekvent kan ha utseendet väl tillämpas makeup.

Stabiliserande problem

När vissa människor går igenom permanent makeup klasser, kan de inte inser vilka de hjälper. Det finns människor, både unga och gamla, som har svårt att hålla sig stadigt. Vissa människor har tillstånd eller problem som orsakar dem att skaka. Alla som har försökt att sätta på smink under skakning kommer att inse hur svårt det kan vara. Permanent makeup hjälper dem som har stabiliserande problem har ett komplett utseende, med smink och allt.

Allergiproblem

De som har haft allergiska problem med smycken börjar förstå problemet med dem som är allergiska mot smink. Vissa människor är allergiska mot smink, i allmänhet på grund av materialen i makeup. Det sätt att deras kroppar reagerar på makeup innebär att de inte kan bära den. Permanenta utgör klasser och permanent makeup kan hjälpa dessa människor att få utseendet av makeup utan själva makeup. Eftersom de inte är allergisk mot bläcket som används för att tatuering i ansiktet, kan de hantera bläck, och deras kroppar inte kommer att ha samma problem som med makeup.

När det gäller enkla, vardagliga uppgifter såsom smink, människor tenderar att glömma dem som inte kan göra dem. Eftersom det är en så normal aktivitet, de som inte kan göra det är ofta frustrerade. Permanent makeup klasser tillåter människor att göra mer än tatuering makeup på ansiktet; permanent makeup klasser låta de att hjälpa människor som har frågor som gäller makeup.

Bli först att kommentera