Effie Mode Och Smink Personliga Blogg

Formella ögonmakeup tips för att leva med

Formella ögonmakeup tips gör att du kan se glamorös oavsett om du är på väg ut för den största natten i ditt liv eller om du bara umgås med vänner. Att se glamorös, måste du veta precis hur man sminka korrekt, för att uppnå den önskade, snyggare utseende. Att lära sig att sätta på ögonmakeup behöver inte vara en svår process heller. Här finns flera viktiga steg för att göra ditt bröllop eller prom bilder verkligen fantastiskt.

I love how the inner lower eye is lined in "Eye Bright" maybe? Not the black that can make your eye appear smaller....:

Välj En titt

Din första tillvägagångssättet är att välja en kändis eller utseende som du är ute efter att efterlikna. Ögonmakeup idéer är svårt att komma med på egen hand, men det finns gott om modeller där ute för dig att efterlikna. Detta är en ögonmakeup trick; härma någon annans utseende. Hur vet du vem du ska välja? Välj någon som har samma hudfärg och hårfärg som du. Kolla vad makeup produkter de använder också.

Välj Egenskap

Ett stort misstag som många gör när det gäller formell smink är att de försöker göra alla sina ansiktsdrag en brännpunkt. Välj antingen ögon eller dina läppar och sedan sminka för att förbättra som presenterar. Makeup du använder i andra områden bör vara mer subtil. Välj område av ansiktet som är där du får flest komplimanger.

Ingen Foundation?

En annan formell ögonmakeupen trick är att hoppa grunden utan att använda en concealer för skador. Hur påverkar det din ögonmakeup? Först och främst, de som är unga sannolikt har vacker, glödande hud utan behov av tunga fundament. För din ögonmakeup, vilket gör att dina naturliga hudtoner att komma igenom gör att dina ögon att mer iväg från resten av ditt ansikte. Mindre makeup överallt hjälper dina ögon att sticka ut.

För brud makeup, överväga mer naturliga och mjuka toner. Den vita av en brudklänning gör din hud mörkare utseende. Mindre är mer här. För Proms och en utekväll på stan, ser till mer drastiska och djupa färgkombinationer i din ögonmakeup. Gör detta för att skapa en lockande utseende med ögonen.

Formella ögonmakeup tips som dessa kan vara lätt att applicera någon dag eller natt som du planerar ut. Du kan få fantastiska ögonmakeup idéer från kändisar genom att bläddra via webben eller titta Red Carpet film. Summan av kardemumman är att hitta ett fantastiskt utseende som gör att bara ögonen för att sticka ut. Ögonmakeup tekniker som dessa är lätta att lära. Övning ger färdighet! För en formell utseende, förbättra dina ögon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.