Effie Mode Och Smink Personliga Blogg

Dakota, Hailey, Selena: Celebrity Stylist Kate Young på vad det tar att bli träffad Gala-Ready

Kändis stylist och Vogue-bidragsgivare Kate Young har en kundlista som läser som en vem som är vem av snygga Hollywood-kvinnor. Med Selena Gomez, Dakota Johnson och Hailey Benton Gates på hennes roster, hade hon verkligen händerna fulla den här måndagen vid Met Gala. Här delar Young sitt personliga dagbok för nattetid.

”På Metala Gala Måndag, efter duscha och släppte mina barn i skolan, gick jag till Orlo Salon klockan 10:00 för att få mitt hår och smink gjort. Helt löjligt, men det är för att jag måste få alla andra redo för galan och det var inte någon annan tid att göra det. Monteringen med Selena var stor. Vi valde en klänning, skor och tillbehör; Försökte en massa smycken; Och fattade ett beslut. Jag tycker att alla kände sig bra.

08-kate-young-met-gala

”Vid denna tid sprang jag över gatan till Carlyle Hotel för att se min bästa vän, Victor [Glemaud], för att han arbetar med H & M på deras Met. Vi hade en sallad, en liten chatt, och sedan gick jag ner till Dakota. Vi hade kaffe från La Colombe på sin stora terrass och gjorde vår plan för natten.

”När jag äntligen kom till mitt rum var Hailey super mjuk, spelade musik och mitt lag var allt där. Jag satte på min klänning och smycken och vi hade ett glas Champagne innan vi lämnade. Efter incheckningen står du i den här ljusa tältlinjen och väntar på den röda mattan. Jag tror att det här kunde ha varit den bästa delen av natten. Vi såg alla nära upp under de ljusa ljusen. Jag älskade att titta på allas klänningar, hår och smink och juveler. Dolce-tjejerna var magnifika; Donna Karan presenterade sig för oss; Rihanna gick förbi Céline Dion var bakom oss. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Broderiet, de galna tågen, den konstiga fantastiska sminken Jemima Kirke, jag pratar med dig! Det var fantastiskt.

”Sedan gick vi fram till vårt bord och satt med Cartier-besättningen, där alla hade otroliga årgångar. Katy Perry utförde och Hailey och jag blev upphetsad och dansade med Miranda Kerr i hennes gigantiska Oscar de la Renta klänning och Migos, som var hilarisk. Då började alla att lämna. Vi åkte till Boom Boom Room där Elle Fanning såg ut som en docka och Verde Visconti kunde ha varit den chicaste personen någonsin. Vi satt på taket ett tag och det regnade på oss. Sedan gick vi tillbaka in i partiet för lite och sedan hemma-god natt! ”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.