Effie Mode Och Smink Personliga Blogg

Breakout Front Row Star på Alexander Wangs Show? En robot

Vid Alexander Wangs Fall 2019-show i New York igår kväll korsade de vanliga misstänkta av förkylda främre radstjärnorna broen till Brooklyn för att ta in designerns senaste samling av häftklamrar (tänk på slinky sammet maxi-klänningar, vriden pinstripe shirting och oversize rugby tröjor med slinky satin slip kjolar). Närvaro var kändisar slash märkesägare som 21 Savage och Teyana Taylor, som gjorde scenen, säkert men presentationen största breakout-stjärnan? En robot. Men inte bara någon ol ’robot – en robot med mörkare modekänsla.

72156

Möt Sophia, en AI-skapelse från Hanson Robotics som är uppenbarligen det Hongkongbaserade verkstadsföretagets mest avancerade robot. Sophia, vars torso kommer utan ben, blev knäppt i främre raden med Wang’s boxy-stil, med metallsäkerhetsnålar som bildar hjärtan på båda ärmarna. Hon hade också en Axel Rose-typ bandana runt halsen, ett tillbehör som också gjorde ett utseende under hela showen. (Endast A-list influencers får bära sina bitar innan de träffar catwalken!) I videor som delas på Instagram kan Sophia ses som huvudet som modellerna går, sannolikt att göra en mental shoppinglista.

En snabb titt på Sophias Instagram (@realsophiarobot) visar att hon har en förkärlek för uttalande-mode: I november sågs hon experimentera med voluminösa silhuetter i både en vit och röd ruffad blus. Hon hävdar också att han älskar att resa i stilens namn: ”Jag älskar att träffa människor från hela världen, och jag älskar också att uppleva olika sätt” skrev hon i ett inlägg. Dessutom har hon också deltagit i Shanghai Fashion Week tidigare och till och med sportat en vintage Gucci väska som en sann It-flicka. Så kommer Sophia snart att bli en fixtur på mode månadens främre rad, som följer i fotspåren av CGI-influenten Lil Miquela? Bara tid berätta. Men en sak är säkert: Konstgjord intelligens har aldrig sett så elegant ut.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.