Hälsoyoghurt till frukost

Skönt att kunna byta ut potatisvattnet mot fruktyoghurt den här morgonen. Men jag spädde på med ljum morotsjuice och havtornsjuice. Har vant mig vid att få den varma känslan av juicerna i magen. Känns som en behaglig start.

God morgon!

8 kommentarer

  1. Nilla

    Nu är jag inne på min tredje dag och glömde naturligtvis potatisvattnet i morse.. Vad är det som är så bra och speciellt med just potatisvattnet och om jag nu glömde det i morse, ska jag dricka det i kväll?

  2. Tom Juslin

    Hej Nilla!
    Vad duktig du är! Det är ingen katastrof att glömma potatisvattnet, jag brukar också glömma att göra i ordning det på kvällen. Det innehåller en del stärkelse som är ett bra komplement till alla andra juicer, men ta det i morgon i stället.
    Lycka till!

  3. 3G

    Inne på 11:e dagen, går så otroligt bra det här.
    Ska börja trappa upp på lördag, men egentligen undrar man just nu, varför ska man äta, då man mår så här prima på te, grönsaks och fruktjuicer??
    Lite tröttare på morgonen än vanligt, men det mest underbara är att blodsockret inte svänger och humöret är otroligt stadigt och bra!

  4. carina

    Hej!
    Börjar närma mig upptrappning efter 12 dagars riktig fasta. Lite tips som gkort fasta behaglig för mig är inget potatisvatten, chili i grönsaksbuljongen och mycket egenpressad juice för variations skull. Tips Brämhults hallon juice som jag köpte på coop forum är som godis!

  5. Tom Juslin

    Glömde säga att det bästa är om det får stå och dra över natten.

    För nytillkomna läsare:
    – Skala och skiva en potatis på kvällen och lägg skivorna i ett glsa med vatten.
    – Sila vattnet och drick det på morgonen. Du kan piffa upp det med en skvätt citrondroppar.
    – Njut;)

  6. Tom Juslin

    Hej Carina och 3G!
    Vad fantastiska ni är, 11 och 12 fastedagar är helt otroligt och jag blir så glad över att ni mår så bra och till och med kan tänka er att fortsätta 😉
    Fina tips på egna dryckvarianter till andra fastare, tack!

  7. - Trollet -

    Det är sååå roligt att läsa att man mår så bra av att fasta, nåt att se framemot.
    Jag själv har trappat ner nu sen i sön. och kör nu idag min först fasta dag.
    Nedtrappningen har inte varit nåt problem och jag hoppas att resten åxå går bra.

  8. mibjorn

    Är inne på dag två så ikväll ska jag göra i ordning mitt första potatisvatten! vad kul att det går så bra för dig Trollet! tycker inte heller att nedtrappningen har varit så jobbig men jag fantiserade faktiskt om fläsfile och hasselbackspotatis idag…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.