Yes, nu är vi i gång!

I dag börjar nedtrappningen med mat. Enligt schemat här under bygger det på grönsaker, frukt och juicer.

För att inte drabbas av hungerskänsla direkt är det bra att äta rikligt med grönt. Kroppen mår bra av det och du känner en viss mättnad.

Jag brukar köra första nedtrappningsdagen laktovegetarisk. Det betyder att jag tillåter mig vissa mjölkprodukter, främst hälsofil.

Ta en frukt, morot eller grönsaksbuljong om du känner dig hungrig. Och drick mycket redan i dag!

Yes, nu är vi i gång!

4 kommentarer

  1. Fredrik

    Här trappas det ned med spenat, broccoli, vegoschnitzel & tomatsallad med extra lite olivolja o inget salt idag. Kaffet är borta ur mitt liv sen igår. Skaffade faktiskt en råsaftcentrifug dagen till ära. Lite skönt att ha nåt att pilla med i samband med matlagningen som kommer att vara i princip obefintlig och dötrist två veckor framåt. Maskinen gör grym morotsjuice. Köp ekologiska och skala dom någorlunda, några droppar citron till det. Ojoj!
    Ska testa detta receptet imorgon: http://www.matklubben.se/recept/piggelinjuice_28181.html
    Låter gott med ingefära i juice tycker jag…

  2. Tom Juslin

    Svar till Fredrik (2011-01-03 14:35)
    Hej Fredrik! Du tar det verkligen på allvar och det gläder mig! Inte helt fel med en råsaftcetrifug. Framför allt vill ja få en rapport om din piggelinjuice, ha ha!

  3. Tom Juslin

    Svar till jojje (2011-01-03 20:44)
    Jag vet, och jag har inget bra tips annat än att försöka piffa upp den genom att pressa i någon citrusfrukt t ex lime eller citron. Eller någon örtkrydda. Hör av dig om du hittar nån bra kombination. Jag tycker också den är vidrig. Men det finns värre 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.