Mår oförskämt bra

Jobbarkompisarna åt fläskkorv med rotmos och jag morotsjuice. Men jag hade ingen större lust att byta. Tredje dagen ren fasta nu och det funkar oförskämt bra. Inga hungerskänslor, inget illamående eller huvudvärk, kanske en aning mattare, men det tar jag igen med en extra tupplur när jag kommetr hem från jobbet.

Känns inte ens jobbit att det blir helg, utan ser fram emot att ta det lugnt och njuta av den känsla av välbefinnande som brukar infinna sig efter fjärde fastedagen. Fast jag tycker den redan har gjort sin entré. Trevlig helg!

4 kommentarer

  1. André

    Själv är jag på 6:e dagen ren fasta och börjar känna mig nöjd, mycket lättare i kroppen och en skön känsla överlag. Hade tänkt köra 10 dagar men jobbet kommer emellan, så jag börjar upptrappningen ikväll eller imorgon.

    Mina erfarenheter:
    – mycket enklare än jag trott, skulle med lätthet kunna köra 10 dagar eller mer
    – färskpressade juicer är det som gäller för mig. Köpte en färdig morotsjuice som smakade urk
    – jag har fått en helt annan inställning till mat, snabbmat känns avlägset nu..
    – jag har fått motovation att träna

    Så, även om jag slutar för tidigt har det gett mycket att testa. Kul!

  2. Jojje

    Ingen som skriver så då skriver jag igen.haha.Håller med om att det går bättre å bättre.Jag var hos några vänner igår som hade fredagsmys med chips och godis dricka osv,själv satt jag där med lite plommonjuice.Men det kändes bra,riktigt bra.Saknar dock salt en del.

  3. Tom Juslin

    Svar till André (2011-01-08 09:59)
    Hej André! Jag är otroligt imponerad av hur bra du klarat det! Du har verkligen hittat hemligheten med fastan, att man får en nytändning, entusiasm och en lust att leva sundare. Och att man uppskattar nyttig och fräsch mat.
    Det är som att sätta sig i ett nystädat hus och njuta. Njut!
    När du börjar käka kommer du också att få uppleva en energikick utan dess like.

  4. Tom Juslin

    Svar till Jojje (2011-01-08 10:15)
    Hej Jojje, visst känns det skönt när man upptäcker att man har mental kontroll över sina laster och märker att det faktiskt är ganska härligt med lite ljummen plommonjuice som fredagsmys i ställer för chips och dip!?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.