Dag 6: Det rullar på

Jag tänker inte så mycket på att jag fastar, utan det går mest på rutin. Enda påtagliga är allt toaspring. Under lunchen tog jag en långpromenad efter att ha hinkat in en rejäl dos med morotsjuice, blåbärsjuice och örtte.  Promenaden höll på att sluta dåligt. Halvvägs tillbaka till jobbet kände jag mig nödig och med en kilometer kvar var det olidligt. Som tur var hade jag valt en rutt som passerade förbi en skogsdunge, där jag fick lätta på mina problem 🙂

Klart, fyller man på 3-4 liter om dagen ska det också ut. Ju mer dryck, desto mer skit sköljs ut.

Det känns inte som nåt kul fredagsmys när man fastar, men som tur är jobbar jag i helgen så det spelar ingen större roll. Helgen är ändå förstörd.

2 kommentarer

  1. sarah

    Hej Tom,
    Jag och min sambo hade tänkt följa ditt fasteschema i februari. Har aldrig fastat och är lite nervös… Men, hursomhelst, undrade jag vad du använder för buljong. Funderar också på om misosoppa utan tofu kan vara ok, jag vet inte riktigt vad den innehåller, om näringsvärdet är tillräckligt högt. Har du kollat på det?
    Kul att du fortsätter med bloggen!
    mvh Sarah

    • Tom Juslin (inläggsförfattare)

      Hej Sarah! Jagtycker absolut att ni ska fasta och det är ingenting att bäva för. Det går säkert bra om viljan finns. Jag har ingen erfarenhet av misosoppa, men den får absolut inte vara tjockare än buljong och inte innehålla något annat än delar ur växtriket. Jag kör med saltfattig grönsaksbuljong köpt på hälsokostaffär, men jag vet att många kokat och silat egna buljonger. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.