Dag 5: Tyngre än det brukar

Dag fyra och fem har gått tyngre än de brukar, främst beroende på att jag haft ett förstadium till huvudvärk som malat på och som jag hela tiden fått eliminera genom att dricka mer.

Det gjorde att jag fick ganska dålig sömn i natt. Var säkert uppe fyra, fem gånger och drack. Allt man häller in ska ju ut 🙂 så det blev lika många toalettbesök. Dåligt sömn gjorde att jag kände mig lite groggy på jobbet också.

Jag kände i natt att det var avgiftningen som tagit vid på allvar. Allt gift i kroppen ska ut och levern, gallan och njurarna fick jobba på och behövde vätska.

En kritik mot fasta, som man ofta hör, är att det inte är så hälsosamt att frigöra lagrade gifter ur cellerna och få ut dem i kroppen, men jag tycker det är betydligt bättre att få ut dem och bortsköljda än att de fortsatt ligger kvar inkapslade i kroppen.

I kväll känns det bättre och jag hoppas på en natt med mindre spring. Oftast sover man väldigt bra när man fastar, bortsett från enstaka toalettbesök, eftersom hela magsystemet står still och Verkmästaren och hans kompisar får lite ledigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.