IMG_2283

Dag 9: Det är så enkelt

Enkelheten tilltalar mig mest med fastan. Inte att det är enkelt att fasta, utan att dagarna blir mycket enklare när man inte behöver handla, koka, äta…

Självklart är det trist också.

Det andra är att man upptäcker är att det går ganska lite pengar. Visst, juicerna kostar en del men det är på långt när vad man sätter i maten med frukost, lunch och middag. Jag fastar i alla fall inte för att bli rik, men jag får väl unna mig nåt extra lyxigt när jag börjar äta på nytt.

I dag har jag druckit tomatjuice och apelsinjuice till frukost, morotsjuice och granatäppeljuice till lunch. Sedan har jag druckit mycket örtte (pepparmynta och mintte), som mellanmål ett glas med äppeljuice. Med andra ord, inte så mycket utsvävningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>