IMG_2290

Dag 11: Inte ensam om att fasta

Den elfte dagen går mot sitt slut och jag har självklart tröttnat på, men inte gett upp, att fasta.

I dag var det också lite termos med i ryggsäcken när jag var på en konferens där deltagarna frossade i lammbiffar och hemmagjord aioli. Men min blåbärsjuice var helt ok där jag satt vid ett annat bord.

Jag känner att jag inte är ensam med att fasta. Många som också hängt på fastan nu i januari har hört av sig. Det blir jag väldigt glad över och speciellt glad att alla har positiva erfarenheter.
I dag fick jag mail från Johannes, som i många år fastat och precis som jag tycker att buljongen är pyton.

ScreenShot001

Jag har tyvärr ingen bättre idé än att försöka krydda den med örtkryddor eller vitlök och försöka komma förbi smaken.

Vad bra sammanfattat: en grej som man ser fram emot varje år, men också bävar för! Så är det.

Kämpa på ni som fastar där ute! En dag kommer vi i mål och då kan vi njuta desto mera av det goda som bjuds, vare sig det är tunnbröd eller lammfärsbiffar!

Det som är negativt att fasta den här årstiden är att det kan vara väldigt kallt och man är mera frusen när man fastar. I dag när temperaturen kryper ner mot -20 har jag tagit på ullsockor och lindat in mig i en pläd framför tv:n med en varm kopp örtte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>