En Spelmissbrukare

Handling

Onsdag morgon är det.. har ättit en frukost..
men jag har som ingen direkt matlust..
det som snurrar i mina tankar är mina handlingar som jag har har gjort…
 

Det gör ont i hela ens själ när an tänker på alla handlingar man har gjort..
tanke o handling. vad var det som drev mig att göra denna handling…

Det som jag har kommit på är min tanke var at jag skulle fråga min underbara flickvänn.. om hon kunde stå som mottagare på beställningen.. eller någon av mina föräldrar..men så blev det inte.. jag gjorde en dum handling.. en konsekvens som det blev av det..
jag gick bakom ryggen på min flickvänn jag gjorde en beställning jag hämtade ut paket.. fick en faktura på email.. som jag sen gjorde till en delbetalning.. jag kunde inte betala hela beloppet.. sen får min flickvänn ett brev där det står att det är ett konto på klarna..

Jag ljuger henne rakt upp i ansiktet när hon frågar mig om den är betalad.. jag fick chansen att berätta för henne.. hon sa ljuger du nu.. så är det över mellan oss…
jag sa istället för att berätta sanningen att jag har betalat.. men så var det inte..

Datorn är betalad så hon har ingen skuld.. där..
men den stora skuld jag har är att jag gick bakom hennes rygg.. jag ljög henne rakt i ansiktet.. jag respekterade inte henne då.. på något vis..
 

kan inte förstå att jag gjorde detta mot henne…

förlåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>