En annorlunda kärleksgåva.

Okej kära läsare, nu vill jag att ni läser noga, väldigt noga, tar tummen ur ni vet var och hjälper till!

Jag har en vän, en väldigt nära vän som jag verkligen älskar av hela mitt hjärta. Hon är smart, ödmjuk, vänlig, generös och så fantastisk som bara en nära vän kan vara.

Och som den briljanta människa hon är så har hon kommit på den bästa födelsedagspresenten någon någonsin kan få. Kärlek.

Hon har nämligen en man i sitt liv som under åren varit hennes vapendragare i stort och smått, som alltid vet när hon behöver choklad eller någon att diskutera med. Hennes partner fyller snart år och under ett års tid har hon samlat på bilder från hela världen med meddelandet: Hello Tony! Tanken är att han ska få tillgång till den hemsidan hon byggt upp med hälsningar när han fyller år.

Under det här året har hon lyckats med att få ihop hälsningar från 30 länder! Fördelat på 72 bilder! Från Australien till Grönland, från Qatar till Japan. Fatta vilken fantastisk kvinna det här är!

Så det jag vill och ber om att ni ska hjälpa till med är att ta ett kort med en bild på dig, någon annan en eller ingen alls med en skylt där det står: Hello Tony! Skicka ett mail där det står var fotot är taget och maila till [email protected]

Bara gör det! Hjälp den här fantastiska människan att ge sin fantastiska partner en fantastisk födelsedagspresent! Låt det bli dagens goda gärning, ge er egen karma en extra liten kick! Ett litet foto och ett litet mail är en smal sak för de flesta av oss, men för henne betyder det massor!

Om ni vill läsa mer om projektet kan ni göra det här: http://hellotonyproject.blog.com/

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.