FiLM

Brevlådan: Terminator Salvation Skull Box

Eftersom jag köper en hel del filmer av olika slag, från äldre till nya, från Blu-ray till DVD och från tradionella keepcase till lite mer fina och lyxiga utgåvor av olika filmer så kommer jag att delge mig av de flesta som ligger i hallen då jag kommer hem.

Under de senaste dagarna har jag gjort en hel del olika beställningar och först ut tänkte jag lägga upp en större utgåva som jag fick hem för lite drygt två veckor sedan. Det är en film som jag ännu inte har sett och det har tidigare kommit ut tre filmer från denna filmserie, nämligen Terminator. Jag tycker mycket bra om både den första och andra filmen samtidigt som den tredje var rent skräp. På filmens ensemble finner man en av mina favoritskådespelare som är aktiv just nu och det är Christian Bale, som bara blir bättre ju mer filmer han medverkar i.

Terminator Salvation utspelar sig under året 2018 och John Connor är ledaren för de mänskliga motståndare till Skynet och dess Terminators. En dag så anländer Marcus Wright, en man som endast minns att han är dömd till döden, men inte varför. Frågan är om han är sänd från framtiden eller om han är räddad från det förlutna. En fråga som leder John Connor närmare Skynets organisation och planen att utrotta människan.

Utgåvan innehåller alltså en fullstor replika av den fjärde filmens Terminatorhuvud. En del extramaterial finns med även om det inte är speciellt mycket på endast en skiva och formatet är självklart Blu-Ray.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.