Filmbloggen

Tragedy!

Hej.

Förra veckan kollade jag och mina kompisar på ‘The Painted Veil’ och jag drog slutsatsen att det var för att vi alla var singlar. Filmen är romantisk och tragiskt, och det är sådant man vill ha när man är singel. Men nu har dett gått för långt. Just nu, för några minuter sen, fann jag mig själv sittandes i soffan och kollade på…åh, jag kan inte ens komma mig för att säga det. Ok, jag kollade på ‘Titanic’. Är det hit singellivet har lett mig? Sittandes framför ‘Titanic’, en tretimmas gråtfest, alldeles ensam? Jag stängde genast av TV:n när jag insåg hur patetisk jag var. Jag hann så lång som till scenen då Leonardo DiCapro och Kate Winslet dansar och har kul på tredje däck. De hade kul…det hade inte jag.

Dessutom var det här den första filmen jag har sett på flera dagar. Vad säger det om mig som person att jag väljer ‘Titanic’? Att jag är ensam, tragisk och patetisk? Ja, antagligen. Och singel, men alltid med glimten i ögat.

Bye!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>