Filmbloggen

Edward Scissorhands

**Varning!** Det här inlägget är lite långt, men det är bara den här gången. Snälla, läs allt!

Hej.

Efter mycket om och men är jag igång igen. Som sagt, så kände jag att bloggen var…ja, den var många saker. Det var det som var problemet, men nu har jag kommit på en lösning. Så här är det: Min blogg heter ‘Filmbloggen’ vilket jag tyckte var en strålande idé från början, men allt eftersom tiden gick upptäckte jag att det fanns så otroligt mycket jag ville med den, så mycket jag ville ha sagt om film, skådespelare osv. men det funkade inte. Jag har därför ett nytt koncept. En vän sa häromveckan till mig att mitt humör är väldigt mycket baserat på vilken film jag har sett nyligen. Så därför kommer jag inte sitta här och skriva allt vad jag vet om film och skådespelare (det finns tusen olika hemsidor och bloggar för det), nej, jag kommer att skriva vilken film jag som präglar mitt liv för tillfället/dagen och skriva om mitt liv och mina vänner utifrån det.

Så här kommer det att se ut:

Film: Edward Scissorhands…

…för att det är första snön här i Umeå just idag! Snön och jag, vi har ett långt förhållande bakom oss. Jag är en utpräglad vintermänniska. Mycket pga av kläderna (mörka färger som gör att man ser smalare ut) och mycket pga av att jag är född på vintern och mycket på grund av att jag älskar snön. Så fort den första snön kommer, tänker jag på ‘Edward Scissorhands’ när Winona Ryder dansar runt i snön. I min fantasi är jag Winona Ryder (fast en lång, ful och glasögonprydd Winona Ryder) och jag dansar runt i snön och jag älskar det. Ikväll ska jag på min kompis Lisas modevisning och jag kommer dansa hela vägen dit. Jag kommer säkert bli typ nerslagen eller nåt, men det är första snön…

Kramkalas!

En kommentar

  1. ylva hansson

    Jag gillar den ”nya” bloggen. Keep up the good work och ha det fantastiskt bra i England nu :) superkramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>