Filmbloggen

Hocus Pocus

Hej.

Film: Hocus Pocus…

…för att det är tradition! Varje år, sedan jag var 11 år, har jag sett den här filmen runt Halloween. För er som inte vet så är det en barnfilm med bl. a. Bette Midler, Sarah Jessica Parker och Kathy Najimy. De spelar tre häxsystrar som, efter att blivit avrättade för hundratals år sedan, kommer tillbaka för att hemsöka under Halloween. Väldigt Disney, väldigt barnslig och väldigt kul! Fast jag tänkte häromdagen om jag kanske eventuellt börjar bli lite för gammal för att se den, men tack gode gud, så tog jag mig samman. Gammal…my ass!

Nu ska jag gå och förbereda min smått fösenade, men ack så roliga Halloween-fest ikväll. Jag ska vara utklädd till en sexig vampyr…ish. Kanske måste sätta citattecken runt ‘sexig’. Min vän Lisabeth funderar på att vara ett isberg. Stort vitt lakan, struthatt med en spetsad båt på. Jag gillar’t. Det bli en intressant kväll.

Kramkalas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>