Filmbloggen

Marie Antoinette

Jacob KihlgrenSå här ser alltså en androgyn barockvampyr ut.

Hej.

Film: Marie Antoinette…

…för att jag blev inspirerad av min kostym igår! Jag bestämde mig nämligen för att jag var en androgyn barockvampyr på min maskerad igår. Så idag när jag vaknade, med betonghatten på, kollade jag på Sofia Coppolas ‘Marie Antoinette’ med Kirsten Dunst som utspelar sig just under barocken. I bakfylledimman kände jag hur halloweenkänslan och barockkänslan sammanstrålade i en härlig symfoni. Poetiskt värre. Sedan gick det över, och jag återgick till det jag brukar göra på dagar som den här. Mofflar pizza och ser på dåliga repriser på TV.

Kramkalas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>