Filmbloggen

Little Women

Hej!

Film: Little Women…

…för att det var helt enkelt den senaste filmen jag såg. På tal om andra saker så är det kul att upptäcka att det inte gick att komma in på administrationssidan från England av någon anledning. Därför kunde jag icke uppdatera bloggen på 6 veckor, men nu är jag tillbaka! Tillbaka till snö, ICA Maxi och min egna lägenhet! Tack…gode…gud. Jag har aldrig haft hemlängtan förrut, men efter 6 veckor i gråa, kalla och faktiskt ganska roliga Manchester, så kände jag att Sverige ändå är liiiite bättre.

Dock har dom bättre urval av DVD-filmer där. T. ex. hittade jag ‘Little Women’, urmodern till varenda moralkaka i USA. Helt sjukt underbart. Kul att se Winona Ryder innan hon blev ‘hej, jag snattar och säger konstiga saker’-Winona Ryder. Den handlar om 4 systrar (Trini Alvarado, Winona Ryder, Kirsten Dunst och Claire Danes) som växer upp med sin mamma (Susan Sarandon) under civilkrigets USA. Läs boken, se filmen! Gotta dig i all ‘Sjunde Himlen’ mentalitet som försigår.

Kramkalas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>