Filmbloggen

The Family Stone

Hej!

Film: The Family Stone (Välkommen till familjen)…

…för att det är en relativt bra julfilm, till skillnad från t. ex. Four Christmases. The Family Stone handlar just om familjen Stone, en väldigt liberal och bohemisk familj. En jul drar den äldsta sonen (Dermott Mulroney) hem en väldigt stel och nervös kvinna vid namn Meredith (Sarah Jessica Parker) och det uppstår naturligtvis många ‘kulturkrockar’ mellan henne och familjen. Mamman spelas av Diane Keaton, pappan av Craig T. Nelson och resten av syskonen spelas av Luke Wilson, Rachel McAdams, Ty Giordano och Elizabeth Reaser. Claire Danes är med på ett hörn också, som Merediths mer avslappnade syster Julie. Den porträtterar så bra hur en familj är under julen. Konstiga och…ja, roliga.

Min familj är dock inte som familjen Stone, vi är alldeles för få för det. Nej, hemma hos oss är julen så lugn att det borde vara olagligt. Mamma gör alldeles för mycket mat, pappa och brorsan ser på sport på TV och jag flyter mest runt. Samtidigt dricker vi alla en massa starkvinsglögg. Konstigt och…ja, roligt.

Kramkalas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>