Filmbloggen

The Dark Knight

Film: Många…

…filmer blev det när jag rotade bland filmerna på mellandagsrean. Jag har inte haft tillfälle att skriva om det förrän nu, eftersom jag har farit runt lite i mina hemtrakter under julen. Nyår spenderare jag händelsevis i Linköping med min allra bästa Maja och hennes kille Jonas. Hur som haver, på mellandagsrean i Örebro hade de filmrea i butiken Najz Prajz (världens bästa affär!) och jag plockade! Herregud, jag plockade….The Dark Knight, den måste man ha i filmhyllan. Sedan blev det Monster (kusligt bra Charlize Theron som seriemördaren Aileen Wuornos), Big Fish (rörande Tim Burton-film med Ewan McGregor), She’s the Man (faktiskt väldigt rolig tonårsfilm med Amanda Bynes) och en del andra.

På tal om The Dark Knight så måste jag bara avslutningsvis säga: Tack gode gud att de bytte ut ‘hej jag är gift med världens läskigaste Tom Cruise och har samma frisyr’ Katie Holmes mot den underbara Maggie Gyllenhaal som Rachel i The Dark Knight. Bra där! Ja, just det. Och Heath Ledger var också bra.

Kramkalas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>