Filmbloggen

Kung Fu Panda

Film: Kung Fu Panda…

…för låt oss erkänna: Hur kul är det inte att se på en barnfilm ibland? Eller i mitt fall, när man är bakfull. Min granne Susanne kom förbi i söndags och efter att vi hade intagit alldeles för stora mängder dålig pizza, så bestämde vi oss för att kolla på Kung Fu Panda. Bra där!

Fast Kung Fu Panda är faktiskt en väldigt bra animerad film (som dessutom inte är från Pixar). Den handlar om pandan Po (Jack Black) som drömmer om att bli Kung Fu mästare. När tiden är kommen att utse Drakkrigaren, som måste stoppa den onda Tai Lung (Ian McShane), råkar Po av olyckshändelse utses till Drakkrigaren. Eller är det en olyckshändelse? Dustin Hoffman är väldigt bra som Pos mästare Shifu. Angelina Jolie har en biroll också, men det känns som att de valde henne för extra publicitet. Hon gör ärligt talat inte så mycket i rollen…Annars en väldigt bra OCH rolig animerard film alltså.

Kramkalas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>