Filmbloggen

Min indiska matbebis.

Yo,

jag klarade testet. Magtestet, det vill säga. Vi åt indisk mat igår och min mage var helt OK. Värsta grejen! OK, det kanske inte var så intressant att veta, men för mig är det en väldigt stor grej. Jag kan äta indiskt! Currynamnam, here I come.

Hur som haver, igår blev det alltså födelsedagsmiddag på Ghandi, där vi firade min pojkväns kombo Camilla. Av mig fick hon soundtracket till Gilmore Girls eftersom vi båda är helt fanatiska över den serien. Seriöst, jag kan inte få nog av Lorelais snabba popkultursrepliker och Rorys veliga bebisröst. Underbar serie. Camilla blev glad i alla fall. Sedan åkte vi hem till dom och åt en hemmagjord och mycket vacker tårta, med grädde och hjortron. Mumma!

Just nu sitter jag hemma i min lägenhet och skjuter upp det faktum att jag har hur mycket som helst att göra. Jag måste diska min monsterhög till disk, skriva en rapport, tvätta och städa lägenheten. Allt detta innan helgen, plus att jag måste jobba imorgon. Det känns som om jag inte har någon tid utöver dessa tråkigheter då jag kan hitta på någonting med mina vänner eller ha något slags socialt liv överhuvudtaget. Gårkvällens indiska födelsedagsmiddag var ren tur att jag hann med, och tur var väl det för det var ytterst trevligt. Jag passade på att äta som in i helvete också. Jag åt någon slags Kyckling Bira…nånting…nånting. Saffran var det i alla fall. Jag hade en ‘indien foodbaby’ deluxe efteråt…

Kramkalas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>