Filmbloggen

Min helg, del 2.

Yo,

min helg är ju fortfarande förhållandevis mörklagd pga plugg, men det finns några ljusglimtar! Till exempel så är det fest på lördag hos en gammal klasskompis som troligtvis kommer sluta på Corona.

Corona…vad kan man säga om Corona? Om en nattklubb skulle kunna vara en slampa, så vore väl det Corona. Om man slog upp köttmarknad för fulla straighta människor i ett lexikon så skulle det komma upp en stor bild på Corona. Om man samlar ihop alla nya studenter som tror att ett one-night-stand löser de flesta problem och som troligtvis kommer dra på sig en könssjukdom inom den närmsta tiden, och sätter dem i en lokal med en dj som av någon anledning bara spelar latinsk hiphop, så har man Corona. Men ack så kul man kan ha där, och med ‘kul’ menar jag naturligtvis ‘hej tequila-shots’…

Vi får se hur det artar sig helt enkelt. Vore ju ganska kul att skrämma de små liven på Corona genom att stå och kyssas med min pojkvän mitt på dansgolvet. Run straight people, run!

Kramkalas

En kommentar

  1. Lisa

    Sån klockren beskrivning på den ”fantastiska” krogen :) Hoppas ni får kul på lördag.. en annan ska ju ut å svina i v-ås :p tjing pling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>