Filmbloggen

Min helg, del 3.

Yo,

nu sitter jag och inväntar arbetardagens slut och begrundar vad jag och Dempa ska hitta på ikväll. Egentligen vill jag inget hellre än att bara köpa en pizza och dega framför ett långt tårdrypande drama, typ ‘Åter till Cold Mountain’. Ni vet, innan Nicole Kidman blev en läskig botoxtant med konstigt långa ögonbryn. Eller så hittar vi på något riktigt parigt, som bowling eller bio. Om vi går på bio måste vi sitta i sofforna längst bak, i hångelsofforna som Dempa kallar dom. Jag kallar dom ‘hej, jag får plats med mina ben’-sofforna.

Kramkalas

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>