Filmbloggen

Mitt Chicago.

Yo,

det var ju som sagt lite stressigt igår, pga av allt skolarbete som har dumpats över mig. Tack igen, Lärarutbildningen. Era rapporter har varit körsbäret på toppen av ett stort jävla lass med skitglass! Hur som haver, Dempa kom över igår kväll och tröstade mig med Ben & Jerry’s glass à la Bohemian Raspberry med fudge brownies. Så…jävla…gott. Sedan kollade vi på ‘Chicago’ med Renée Zellweger, Catherine Zeta-Jones och Richard Gere och hade allmänt mys. Jag tror dock att jag irriterade Dempa lite. Ni förstår, varje gång vi ser på film så måste jag glänsa med mina ‘Hej, jag vet alla som vunnit en Oscar någonsin’-kunskaper. Catherine Zeta-Jones vann t.ex för bästa kvinnliga biroll i ‘Chicago’ och detta nämnde jag ett antal gånger. Renée Zellweger, Queen Latifah och John C. Reilly blev nominerade, men vann inte och blablabla. Stackarn…han får stå ut med mycket, den arma karln.

Just nu sitter jag på jobber och har precis pratat med en man som hade en brittisk/rysk/turkisk/norsk brytning som har eller kanske inte har haft en annons i tidningen. Vem vet?

Kramkalas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>