Filmbloggen

Min helg, del 4.

Yo,

nu är det så här…jag är gravid. Med en pizza. Nog för att det var gott, men var det värt det? Jag måste tänka efter ett tag….OK, det var värt det för det var ta mej fan så jävla gott. Salami och pepperoni i min mun, tack.

Just nu befinner sig jag och Dempa i något av en palt/pizza/lördagskoma. Vi försöker samla lite kraft innan kvällens festligheter drar igång. Ikväll kommer jag alltså inte vara gravid med pizza längre. Åh nej, då är jag gravid med sprit. Mintu är pappan.

Kramkalas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>